5070 Ti sistem mi PS5 mi?

Lazkolik61

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm.

Bu konu hakkında arkadaşımla sürekli bir çatışma halindeyiz sizlere bir sorum olacak.

Benim PC.
5070 Ti ekran kartı.
7700X işlemci.
B650 MSI anakartı.
Sıvı soğutuculu vs.
bir sistemim var.

Arkadaşımda ise PlayStation 5 var.

Arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz biz bu konuyu uzun zamandır tartışıyoruz PC'nin avantaşlarını anlatamıyorum. Kendisi de bilgisayar okuyan biri.

Cevaplarınızı gerçekten çok merak ediyorum saygılar.

Kişisel zevk bence bu. Benim için kesinlikle PC olur bu sorunun cevabı. Avantajları daha fazla bence.

Eger oyun uzerine konusursak PS5 her zaman bir adim ondedir cunku oyun uzerine dizayn edilmis ve konsol ozellikleri var. Bilgisayar ozellikleri yuksek olabilir evet ama PlayStation'in verdigi konforu vermeyebilir. O yuzden cogunlugun cevabi PlayStation olur bu konuda.

Bende senin gibi kararsız kaldım daha önceden de ps 4 pro kullanıyordum ama pc de bana daha mantıklı geldi laptop aldım yakın zamanda

Merhaba, sadece oyun üzerinden konusuyorsak tabikide PlayStation bir adim onde olur cunku oyun oynanmak icin yapilmis. Bunun disinda pc mi ps mi diye bir soru abes olur cunku pc cok amacli bir cihaz ama PlayStation sadece oyun odakli ve uzun donem performansi her zaman daha iyi olur

Merhaba, sadece oyun üzerinden konusuyorsak tabikide PlayStation bir adim onde olur cunku oyun oynanmak icin yapilmis. Bunun disinda pc mi ps mi diye bir soru abes olur cunku pc cok amacli bir cihaz ama PlayStation sadece oyun odakli ve uzun donem performansi her zaman daha iyi olur
PS hikayeli oyunlarda güzel olabilir ama fps oyunlarında hiç yardımcı olmuyor ileriye dönük her ihtiyacı karşılama konusunda kısıtlanıyorsun. Mesela bir gün yayın açmak istersen ps ile entegrasyon Pc ile olan kara konforlu olmuyor bu sefer. Bu sadece bir örnek. Cevabın için teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı