Acelem yok. Peyderpey bir sistem toplamak istiyorum. Her şeyini parça parça alayım diyorum. Kafamda belirlediğim ve sizin de tavsiye ettiğiniz modeller (anakart, RAM vb.) İndirime girdikçe birkaç ay içerisinde tamamlamayı düşünüyorum.
En ucuz MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.934,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bunun gibi kule tipi bir soğutma kendi fiyatındaki sıvı soğutmalardan çok daha etkili olur.
Bütçeyi aşıyor derseniz 5070 ti ekleyebilirsiniz AMD tarafında 9070xt de ekleyebilirsiniz sadece oyun odaklı olacaksa 9070xt de çok iyi bir seçenek ve daha fiyat performanslı.
Valla hocam aslında hepsini tekte almak yerine her parçadan bi kaç ayrı model belirledikten sonra indirime düştükçe almayı düşünüyorum. Şuanki bilgisayarım iyi idare ediyor beni.
Valla hocam aslında hepsini tekte almak yerine her parçadan bi kaç ayrı model belirledikten sonra indirime düştükçe almayı düşünüyorum. Şuanki bilgisayarım iyi idare ediyor beni.
Ramden 2 tane alacaksınız belirttim zaten, çokta önemli değil bir çok farklı ram var herhangi birine indirimdeyken yönelebilirsiniz. Zaten en uygun parçalardan bir tanesi kasadaki.
İşlemci abartı olur dediğim gibi sadece oyun odaklı olacaksa. Ama derseniz ki işlemcim yüksek olsun veya başka parçalarda daha iyi seçimlere gideyim dediğim gibi ekran kartında 9070xt ye yönelebilirsiniz bu fiyatı bayağı düşürecektir.
Ramden 2 tane alacaksınız belirttim zaten, çokta önemli değil bir çok farklı ram var herhangi birine indirimdeyken yönelebilirsiniz. Zaten en uygun parçalardan bir tanesi kasadaki.
İşlemci abartı olur dediğim gibi sadece oyun odaklı olacaksa. Ama derseniz ki işlemcim yüksek olsun veya başka parçalarda daha iyi seçimlere gideyim dediğim gibi ekran kartında 9070xt ye yönelebilirsiniz bu fiyatı bayağı düşürecektir.