Hocam nacizane bu attığım daha iyi olmaz mı ne dersiniz ? 700 tl daha fazla verilip a tier psu alınır mı sizce ?
Hocam birde toplu alımda ürünün sayfasında maksimum kaç taksit yazdığı önemli değil direk hepsiburada worldcarda 9 taksite dahil oluyor.
Hocam nacizane bu attığım daha iyi olmaz mı ne dersiniz ? 700 tl daha fazla verilip a tier psu alınır mı sizce ?
Hocam birde toplu alımda ürünün sayfasında maksimum kaç taksit yazdığı önemli değil direk hepsiburada worldcarda 9 taksite dahil oluyor.
Hocam naçizane bu attığım daha iyi olmaz mı ne dersiniz? 700 TL daha fazla verilip a tier PSU alınır mı sizce?
Tamam hocam o zaman enermax,cratosdan daha iyi diyorsunuz.ENERMAX'da A tier zaten. Raijintek ile aynı platformu kullanıyorlar. Aralarında ufak performans farkları var. Hatta ENERMAX ripple performansında Cratos 1000W modelinden üstün. Cratos regulasyon konusunda daha iyi.
Tamam hocam o zaman ENERMAX, cratosdan daha iyi diyorsunuz.
Eki Görüntüle 2570689Eki Görüntüle 2570690Eki Görüntüle 2570691Eki Görüntüle 2570692
Hocam anakartı B850 Tomahawk ile değiştirdim(aradaki 1500 TL'lik farka daha iyi bir anakart alma fikri cazip geldi). RAM 28 clydi yine Lexar'ın 30 CL'lik ramiyle değiştim ve son olarak da PSU'yu değiştim. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. @MelihÖzer @Xitana
RAM'i değiştirme sebebim yabancı forum ve videolarda genelde 6000 MHz 30 CL sweet spot deniyor. B850 MSI Tomahawk Max için ise en iyi B850 kart deniyor.
Hocam Raijintek'in 1000W PSU'su vardı 6600TL'ye Teknobiyotik'te o daha yüksek tier bir PSU onu alabilirsiniz ayrıca bütçe varsa kasayı lancool 207 (4000TL)çok daha iyi hava akışı olur kasada.
ENERMAX ile Raijintek benzer. Tierlist doğru değil.
Hocam o bütçeye beyaz toplamak zor,
Bütçe kısmak için kasa 217 beyaz yapılabilir H6 Flow olsa onu önerirdim ama yok maalesef ayrı ayrı alacaksanız H6 Flow öneririm H9 yerine, ayrıca PSU siyah isterseniz C1200 alabilirsiniz daha iyidir. Bu arada bu sistemde soğutucudada fan yok bayağı bir fan almanız gerekiyor. Siyah sistem isterseniz 95000TL'ye daha iyi sistem toplanır.
![]()
Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.