5070 Ti ve 5080 laptoplar tahmini kaç TL olur?

Hocam daha kalitesiz ürüne neden 20k fazla vereceksiniz? Bu ürünün dengi MSI Raider ve STRIX Scar.
Bence Lenovo tekrar düşünün.
Bilemedim hocam valla yıllardır hiç lenovo düşünmedim aklımda da yoktu hiç bi şekilde zaten hangı modelı alırsam alayım pısmanlık duymam 14 yıllık laptopumdan geçişte.Asus vs daha kalıtelı gelıyordu.

Üzgünüm hocam ısrarla Legion öneriyorum🤣😁 çünkü gerçekten artısı diğer markalardan fazla. Vapor chamber özel soğutma sistemi. Yekpare alüminyum metal kasa. Muhteşem Vantage yazılımı
Eksisi %100sRGB paneli ve 13900HX olması. 14900HX ile aynı seviyede zaten. Farkı hissetmezsiniz.
Ama linkleri atarsanız iki modele bakabilirim.

İzleyecekseniz daha çok kaynak atarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Üzgünüm hocam ısrarla Legion öneriyorum🤣😁 çünkü gerçekten artısı diğer markalardan fazla. Vapor chamber özel soğutma sistemi. Yekpare alüminyum metal kasa. Muhteşem Vantage yazılımı.
Eksisi %100sRGB paneli ve 13900HX olması. 14900HX ile aynı seviyede zaten. Farkı hissetmezsiniz.
Ama linkleri atarsanız iki modele bakabilirim.

İzleyecekseniz daha çok kaynak atarım.

Çok teşekkür ederim hocam düşüneceğim. Zaten 3 modelden de pişmanlık duymam. MediaMarkt'da attığınız laptop 134 bin TL niyeyse onu anlayamadım. Bir de attığınız laptop Samsun da stokta yok gidersem getirirler birkaç gün içinde isteğim ile sanırım.

Çok teşekkür ederim hocam düşüneceğim. Zaten 3 modelden de pişmanlık duymam. MediaMarkt'da attığınız laptop 134 bin TL niyeyse onu anlayamadım. Bir de attığınız laptop samsun da stokta yok gidersem getirirler birkaç gün içinde isteğim ile sanırım.

Fiyat stok dolayıdır hocam. Kampanya gece indirimi vsvsv. Siz üç modeli de detaylı inceleyin. Bu bütçede ince eleyip sık dokumak şart. Ve hala 5000 serisi bekleyebilirsiniz. Benim söylediğim rakamlar sadece farazi. (mağaza fiyatı ayrı tuzlu olur gibi)

Fiyat stok dolayıdır hocam. Kampanya gece indirimi vsvsv. Siz üç modeli de detaylı inceleyin. Bu bütçede ince eleyip sık dokumak şart. Ve hala 5000 serisi bekleyebilirsiniz. Benim söylediğim rakamlar sadece farazi. (mağaza fiyatı ayrı tuzlu olur gibi)
Hocam 5000 serisi için ya 5070 ti ya da 5080 almam gerekçek v ramdan dolayı onlara da gücümün yeteceğini sanmıyorum.Pahalı olurlar gibi bunlara göre

Bu da mağaza hocam. Tek eksiği %100 sRGB olması. Diğer iki modeli cebinden çıkarır. Kaynak isterseniz paylaşabilirim. Forumdan
@grkns hocam 4090 modelini zevkle kullanıyor. Bu model 85k kadar satıldı yaz ayında (MediaMarkt) vatan iade, servis koşullarını hiç bilmiyorum. Daha doğrusu mağaza şartlarını bilmiyorum.

Yalnız dikkat edin sadece iki mağaza da kapalı ürün var gibi. Diğerleri teşhir görünüyor. Stokta varsa bilmiyorum.

Bu laptopu almadan önce konu açtığımda bana epey yardımcın oldu ve bilgilendirdin beni. Hakkını yiyemem ve Kullandığım laptoptan o kadar memnunumki MSI ASUS fark etmez. Yüzlerine bile bakmam. Kendisine tekrar teşekkür ederim. @Arda454 Bu konuda Legender07'yi dinlersen doğru laptopu bulursun.

Legion 7 pro rtx4080 i9 14900hx almak üzereyken rtx50'ler duyuruldu. Şuan ihtiyacım var yeni notebooka ama beklememe degecekse idare edebilirim. 5070ti legionlarin fiyatlari ne kadar olur rtx40 fiyatlarina ne kadar etki eder, simdi almis olsam pisman olur muyum kararsizligini yaşıyorum şuan, ne yapmalıyım bu durumda?

Legion 7 Pro RTX 4080 i9 14900HX almak üzereyken RTX50'ler duyuruldu. Şu an ihtiyacım var yeni notebooka ama beklememe degecekse idare edebilirim. 5070 Ti Legion'larin fiyatlari ne kadar olur RTX40 fiyatlarina ne kadar etki eder, simdi almis olsam pişman olur muyum kararsizligini yaşıyorum şu an, ne yapmalıyım bu durumda?

Kabaca hesap yapayım size fikir verebilir.
4070 4608 CUDA ile 12500 + - time spy aldı.
4080 7424 CUDA ile 19000 + - time spy aldı.
5070 Ti 5888 CUDA ile 5888/4608 1'277. 1277x12500 en az 16000 Ti'me spy garanti.
4080 performansı için (kabaca) 7424/5888 1'26 19000x1'26 15000 Ti'me spy.
Teoride 5070 Ti, 4070'den büyük ama 4080'den küçük performans verecek (saf güç)
Yine kabaca asgari 15-16 + - k time spy muhtemel. Daha yüksek saat hızı, gdrr7 ile, bence en uçuk ihtimal 18k time spy alabilir.
Hokkabaz NVIDIA sihirli değneğiyle yine "hayali " FPS artışı yaşatacak bu doğru.
Ces'te çoğu ürün OLED /miniled. Ülkede OLED bir 4060/70 çöp (fiyatına göre) Zephyrus 90-140k!
5070 Ti her zaman olduğu gibi MSI ve ASUS ilk olarak getirir. Legion bence en az +1'2 ay sonra gelir. Mart'ta piyasa sürülse. Türkiye gelmesi en erken mayıs sonu haziran başını bulur (tahmini)
Söylediğiniz gibi şu an ihtiyacınız varsa bence iyi fiyata bir Legion almak hala mantıklı. Ülkeye gelirse OLED Legion 5070 Ti beklemeye değebilir. Fiyatını düşünmek bile istemiyorum.
@Akarulez hocam aynı durumu yaşayıp Legion tercih etti. Size daha iyi yardımcı olabilir.

Düzgün bir 5070 ti laptop 100bin den aşağı olmaz da performans soru işareti. Cuda çekirdekleri 4080 den %35 daha az ve aşağı yukarı aynı saat hızlarında çalışacak. 4080 den kas gücü anlamında çok daha güçsüz olacak gibi duruyor ama her şey multi frame generation ın nasıl çalışacağına bağlı. Eğer multi frame generation input lag dan ötürü her oyunda verimli çalışmazsa 5070 ti yerine fiyatı daha uygun olan 4080 ı önerecek insanlar. Multi frame güzel çalışırsa 5070 in düz versiyonu bile 4080 den daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı