serhatcenk
Picopat
Daha fazla
Herkese merhaba. Uzun süren araştırmalarım sonucu iki sistem arasında gidip geliyorum.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
İlk sistemi 32 GB RAM'e upgrade ettiğimde arada 4.5K gibi bir fiyat farkı oluyor.
Sistemi video render ve 2K oyun için almayı düşünüyorum. Saf güç olarak 9070XT'nin 5070'den daha iyi bir ekran kartı olduğunun farkındayım fakat oyunlarda Ray tracing/Path tracing ve NVIDIA'nın MFG teknolojisi dolayısıyla 5070 beni daha çok cezbediyor. Gördüğüm kadarıyla video render performansları neredeyse aynı fakat FSR 4'ü DLSS4 kadar beğenmemem ve AMD Frame Generation'ın NVIDIA Multiframe Generation'dan geri olması aklımı kurcalayan en önemli detaylar. Bu iki sistem arasından sizin öneriniz ne olur?
PC HOCASI-GG16 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - ARC Raiders Hediyeli
PC HOCASI-GG16 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.
Sistemi video render ve 2K oyun için almayı düşünüyorum. Saf güç olarak 9070XT'nin 5070'den daha iyi bir ekran kartı olduğunun farkındayım fakat oyunlarda Ray tracing/Path tracing ve NVIDIA'nın MFG teknolojisi dolayısıyla 5070 beni daha çok cezbediyor. Gördüğüm kadarıyla video render performansları neredeyse aynı fakat FSR 4'ü DLSS4 kadar beğenmemem ve AMD Frame Generation'ın NVIDIA Multiframe Generation'dan geri olması aklımı kurcalayan en önemli detaylar. Bu iki sistem arasından sizin öneriniz ne olur?
Son düzenleyen: Moderatör: