5070 vs 9070 XT

9070XT her türlü. Fiyat acisindan bayağı iyi çıkış yaptı, 5070 rakibi değil.
5070 de ama dlss4 var o ozelligiyle geçemez mi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler kral sağol

5070 dlss ile geçemez mi

9070 XT alıp ultra ayar doğal çözünürlükte uzun süre 1440p'de rahatlıkla oynayabilirsiniz. İleride FSR ihtiyacınız olduğunda belki de FSR 5-6 çıkar. O zaman DLSS ile kıyaslama yapılabilir. Şimdi ihtiyacınız yokken onu düşünmenin pek manası yok.
İlerde pişman olmamak için şimdiden karar vermek istedim 5070 dlss ile geçemez mi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kral bu ti versiyonu ama

5070 de ama DLSS4 var o ozelligiyle geçemez mi?

Teşekkürler kral sağ ol.

5070 DLSS ile geçemez mi?

İleride pişman olmamak için şimdiden karar vermek istedim 5070 DLSS ile geçemez mi?

Kral bu Ti versiyonu ama.

Bunu izle komple kral.

İlerde pişman olmamak için şimdiden karar vermek istedim 5070 dlss ile geçemez mi
İleriyi siz de bilemezsiniz biz de. Sizin bu yazılımlara ihtiyacınız yok ki FSR veya DLSS düşünelim. 9070 XT ile 1440p'de oynadığınız sürece RT hariç her ayarı istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Hem paranız da cebinizde kalmış olur. Neredeyse 2 katı fiyatına aynı saf performansa sahip bir kartı almanın bir anlamı yok.

MFG gecikme yapıyor gözünüzü boyamasın. Lossless Scaling'de ona bakılırsa FPS'i uçuruyor ama gecikme yapıyor. 9070XT varken 5070 alınmaz.

Evet izleyip karar ver bence.

İleriyi siz de bilemezsiniz biz de. Sizin bu yazılımlara ihtiyacınız yok ki FSR veya DLSS düşünelim. 9070 XT ile 1440P'de oynadığınız sürece RT hariç her ayarı istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Hem paranız da cebinizde kalmış olur. Neredeyse 2 katı fiyatına aynı saf performansa sahip bir kartı almanın bir anlamı yok.

Eyvallah krallar sağ olun 9070XT alacağım artik

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı