5080 laptopta FPS LoL'de 60'lara düsüyor

Sanal Amerika

Hectopat
Daha fazla  
MSI Vector 16 hxaı a2xw aldım.
League of Legends'da bu değerleri alıyorum dünden beri. Laptop kendi kendine donup duruyor ve ekran siyahlaşyıor sonra rengarenk pikseller falan oluyor. Geldiğinde de performans sorunları ve takılma vardı ama şu an iyice arttı. ServisPoint'e de güvenmiyorlar güzel değil diyorlar. Diğer oyunlarda da FPS'im %40 tarzı bir düşüş yaşadı. League of Legends ilk başta 240 sabit oynatıyordu şu an TF'de 59ları gördüm. Ne yapmam lazım?

1761507209406.png

Çok ses sorunu da vardı fanlar durduk yere çalışıyordu falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Vector 16 hxaı a2xw aldım.
League of Legends'da bu değerleri alıyorum dünden beri. Laptop kendi kendine donup duruyor ve ekran siyahlaşyıor sonra rengarenk pikseller falan oluyor. Geldiğinde de performans sorunları ve takılma vardı ama şu an iyice arttı. ServisPoint'e de güvenmiyorlar güzel değil diyorlar. Diğer oyunlarda da FPS'im %40 tarzı bir düşüş yaşadı. League of Legends ilk başta 240 sabit oynatıyordu şu an TF'de 59ları gördüm. Ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 2594136

Çok ses sorunu da vardı fanlar durduk yere çalışıyordu falan.

Windows kurulu geldiyse format atıp kendin bütün sürücüleri kurup NVIDIA performans ayarlarını yapıp tekrar dene istersen servise vermeden önce.

Aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atabilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı