5090 R9 9950x3D sistem için PSU önerisi

meteh4nnn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B550M-K | R7 5700X | GigaByte 3060 12 GB | GSKILL 4000 MHz DDR4 32x2 | 3500-2100 MBs 1 TB Kingston M2 SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Babama Gainward Phantom 5090, R9 9950x3D, ASUS ROG STRIX X870F anakart, 2 adet Kingston Beast 32x2 RAM yani toplam 128 GB RAM 2 adet 2 TB SSD bulunan hem yapay zeka hem de oyun için bir sistem toplacağız inşallah.

İlk sorum ekran kartı rop sorunu olursa garanti kapsamında iade olur mu?

2. ve asıl bu konuyu açma sebebim soru ise, kablonun yanmaması için PSU bakıyorum. Aklımda FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M PSU'su var. Galiba problem çıkmaması için PSU'nun 600Watt'ın üstünde vermeliymiş GPU için. Farklı bir öneriniz var mıdır yoksa bu PSU alınır mı? Ayrıca söylemiş olduğum parçalar uyumlu mudur?

4 stick ram kullanmak biraz sikintili am5 soket ile, 2x64 bulmaya calis ya da bulamazsan 2x32 / 2x48 kitlere bak.

PSU icin oneriler gelir muhtemelen fakat sordugun modelin neredeyse yari fiyatina enermax modelleri var gaming.gen de.

4 stick ram kullanmak biraz sikintili am5 soket ile, 2x64 bulmaya calis ya da bulamazsan 2x32 / 2x48 kitlere bak.

PSU icin oneriler gelir muhtemelen fakat sordugun modelin neredeyse yari fiyatina enermax modelleri var gaming.gen de.
enermax iyi mikine hiç güvenmiyorum

2x64 baktım hiç bulamadım. sıkıntı derken nasıl anlamadım. stabil değil sanırım. psu konusunda söylediğim psu iyi mi onu öğrensem yeter. Ha kötü ise farklı öneri alırım tabi. Asus Tuf olabilir. Bu arada konudan alakasız ama kendi sistemimde 9800x3d var 16x2 takılı aynısından almayı düşünüyordum 64 yapacaktım yapma mı diyorsunuz? ram farklı ama Corsair Vengeance 16x2 6000 MHz Cl28 DDR5 RAM sahibiyim. ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI anakartım var.

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. ENERMAX daha gaming.gen e yeni geldi. Kullanmadan bu kadar net nasıl konuşabiliyorsunuz neye dayanarak merak ediyorum. Bende en az 850W almak istiyorum FSP Vita GM-850 almaya karar verdim ancak enermax fiyat olarak evet ancak güvenilirlik olarak endişem var. Servis konusunda sorun yaşarsam gaming.gen ne kadar güvenilir olacak.

Hwbusters incelemesi ve Cybenetics sertifika ve testleri gayet yeterli nasil bir urun oldugunu konusunda fikir yurutebilmek icin.

Arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. ENERMAX daha gaming.gen e yeni geldi. Kullanmadan bu kadar net nasıl konuşabiliyorsunuz neye dayanarak merak ediyorum. Bende en az 850W almak istiyorum FSP Vita GM-850 almaya karar verdim ancak enermax fiyat olarak evet ancak güvenilirlik olarak endişem var. Servis konusunda sorun yaşarsam gaming.gen ne kadar güvenilir olacak.
söylemiş olduğun PSU'yu kendi sistemimde kullanıyorum ( RTX 4080, 9800x3D) Daha önce kendi sistemim için PSU önerisi yazınca önermişlerdi. Gerçekten çok kaliteli. Sisteminizi bilmiyorum ama 850W bakıyorsanız kesinlikle öneririm.

İncelemelerine bakabilirsin yabancı kanallardaki.
Hwbusters incelemesi ve Cybenetics sertifika ve testleri gayet yeterli nasil bir urun oldugunu konusunda fikir yurutebilmek icin.
Bende yine çok güvenemiyorum. Marka hiç güven vermiyor. Ayrıca PSU'yu aldım. ASUS ROG STRIX 1200W Platinium. Herkese çok teşekkür ediyorum iyi forumlar.

söylemiş olduğun PSU'yu kendi sistemimde kullanıyorum ( RTX 4080, 9800x3D) Daha önce kendi sistemim için PSU önerisi yazınca önermişlerdi. Gerçekten çok kaliteli. Sisteminizi bilmiyorum ama 850W bakıyorsanız kesinlikle öneririm.

Bende yine çok güvenemiyorum. Marka hiç güven vermiyor. Ayrıca PSU'yu aldım. ASUS ROG STRIX 1200W Platinium. Herkese çok teşekkür ediyorum iyi forumlar.
İşlemci 14700KF ekren kartı 3070 ilerleyen zamanda belki ekran kartı değişir. Bu yüzden kafam karışık 850w fsp her türlü işimi görürmü diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı