50CC altı motor önerisi

Çok haklısın daha uyguna bir model bulursam alayım ama aklıma Küba ve Mondial yatıyor. Önce ehliyeti halletmem lazım tabii.

Ehliyet önemli tabii de dediğin gibi tek düze bir yolda gidip geleceksen 1 ay idare edebilirsin. Ben de şu anda ehliyetim yok daha araba ehliyetine yeni yazıldım motora da yazılcam ama işe gidip giderken kullanıyorum motoru.

Ehliyet önemli tabii de dediğin gibi tek düze bir yolda gidip geleceksen 1 ay idare edebilirsin. Ben de şu anda ehliyetim yok daha araba ehliyetine yeni yazıldım motora da yazılcam ama işe gidip giderken kullanıyorum motoru.
Önceden elektrikli kullandığım için tecrübem var. Kısa süreliğine idare edebilirim sanırım

50 bine 50 CC alınmaz hocam yani paranıza yazık. Ben daha yeni 110'luk Küba XF110'u taksitle beraber 55 bine aldım. Sıfır motor hem de biraz piyasayı araştırıp ona göre alın. Ehliyet istemiyor diye gidip de o kadar para vermeyin 50 CC alacaksanız 30 civarına alın.

Kral memnun musun motordan bende aldım aynısını 52 bine daha 3 gün önce ama ehliyet yok çok binemedim daha top Speed kaç ne yakıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı