50CC motor için ekipman önerisi

yorgancı

Kilopat
Herkese iyi sosyaller. Dün Yuki Hammer 50CC motor satın aldım. Şimdi ise ekipmanımı toparlamak istiyorum.
İş ile evim arası toplamda 4-5km mesafe gidiyorum. Hafta sonları AVM, sahil vs. derken toplasanız 5-10 km çapında bir alanda yaşıyorum ve bu alanda kullanacağım motorumu. Uzun yol yapmayacağımı ve ilk defa motor kullanacağımı belirtmek isterim. Buna uygun olarak alınması gereken ekipmanları ve önerdiğiniz modelleri yazarsanız çok sevinirim. Direk sizin önerilerinizle satın alacağım. Çünkü ben motorlara dahil çoğu şeyi bilmiyorum. Bütçe olarak tüm ekipmanlara maksimum 10.000TL harcayabilirim fakat ne kadar ücret azalırsa o kadar memnun olurum bu sebepten fiyat performans ürünler tercih etme eğilimindeyim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller. Dün Yuki Hammer 50CC motor satın aldım. Şimdi ise ekipmanımı toparlamak istiyorum.
İş ile evim arası toplamda 4-5km mesafe gidiyorum. Hafta sonları AVM, sahil vs. derken toplasanız 5-10 km çapında bir alanda yaşıyorum ve bu alanda kullanacağım motorumu. Uzun yol yapmayacağımı ve ilk defa motor kullanacağımı belirtmek isterim. Buna uygun olarak alınması gereken ekipmanları ve önerdiğiniz modelleri yazarsanız çok sevinirim. Direk sizin önerilerinizle satın alacağım. Çünkü ben motorlara dahil çoğu şeyi bilmiyorum. Bütçe olarak tüm ekipmanlara maksimum 10.000TL harcayabilirim fakat ne kadar ücret azalırsa o kadar memnun olurum bu sebepten fiyat performans ürünler tercih etme eğilimindeyim. Teşekkürler.
Selamlar öncelikle ayırdığınız bütçe o motosiklet için gayet güzel bunu ayırdığınız için takdir ediyorum sizi.

Kask olarak bu modeli öneriyorum bende xmax250 var ben de bu kaskı kullanıyorum gayet güzel kask.

Eldiven olarak bu modeli tercih edebilirsiniz yazlık eldiven bu kışın da sürerim dersen kışlık da atarım. Muğla'da yaşıyorum yaz kış kullanıyorum kışın üşütüyor biraz.

Ayakkabı olarak bu veya bu.

Mont olarak bu.

Pantolon olarak bu.

Bunlar sizi o motorda fazlasıyla koruyacaktır. O motora o ekipman çok fazla diyenlere falan aldanmayın her zaman full ekipman gezmeye özen gösterin kısa mesafe de olsa sıkmasın sizi ekipman hayat kurtarıyor.

Selamlar öncelikle ayırdığınız bütçe o motosiklet için gayet güzel bunu ayırdığınız için takdir ediyorum sizi.

Kask olarak bu modeli öneriyorum bende xmax250 var gayet güzel kask.

Eldiven olarak bu modeli tercih edebilirsiniz yazlık eldiven bu kışın da sürerim dersen kışlık da atarım. Muğla'da yaşıyorum yaz kış kullanıyorum kışın üşütüyor biraz.

Ayakkabı olarak bu veya bu.

Mont olarak bu.

Pantolon olarak bu.

Bunlar sizi o motorda fazlasıyla koruyacaktır. O motora çok fazla diyenlere falan aldanmayın her zaman full ekipman gezmeye özen gösterin kısa mesafe de olsa sıkmasın sizi ekipman hayat kurtarıyor.
Üstadım öncelikle teşekkürü bir borç bilirim.
Tam olarak aradığım cevaplar bunlardı. Önerdiğiniz ekipmanları satın alacağım. Kışlık eldiveni de atabilirsen tadından yenmez.

Bu arada kaskın siyah vizörü yok güneş için ben AliExpress'den 400 TL'ye vizör aldım. Türkiye'de stoklara girmiyor haberiniz olsun.
Onun da linki bu.
Pardon hocam size attığım modelde siyah vizörlü görünüyormuş unuttum. Eğer siyah gelirse de şeffaf vizörünü almanızı öneririm geceleri siyah vizörle gezilmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı