50CC motor için motor yağı önerisi

Submarine03

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro AN515-58
CPU : Intel Core i7 12650H
GPU: NVIDIA Geforce RTX 4060
SSD: 500 GB
HDD : 320GB
Selamlar iyi Sosyaller,
Bende Apec PS3 50CC bir scooter var. Sürekli de kullanıyoruz (13.000 Km'ye gelmek üzere). Bu zamana kadar hep ustamıza götürdük fakat ekonomik nedenlerden dolayı yağ değişimini kendim yapmak istiyorum ancak hangi yağı kullanacağım konusunda kararsız kaldım. Sizce hangi yağ markasını kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Petrol ofisine gidip 10 40 4T al.
En sonunda şu forumda buraya yanıt veren birine rastladık çok şükür..

Hocam 10w40 4t olan yağlardan hangi marka iyi oluyor motul var castrol var (internette gördüklerim) scooter için hangisi daha iyi olur

En sonunda şu forumda buraya yanıt veren birine rastladık çok şükür.

Hocam 10W40 4T olan yağlardan hangi marka iyi oluyor Motul var castrol var (internette gördüklerim) scooter için hangisi daha iyi olur

Markanın önemi yok. Piyasadaki markalar belli zaten hepsi aynı standartta dünya markaları. İnternetteki castrol ve Motul'ların da birçoğu sahte ürün. Gerek yok petrol ofisine gidip oradan alabilirsin.

Markanın önemi yok. Piyasadaki markalar belli zaten hepsi aynı standartta dünya markaları. İnternetteki castrol ve Motul'ların da birçoğu sahte ürün. Gerek yok petrol ofisine gidip oradan alabilirsin.
Teşekkür ederim internette dolandırılan insanlar çok bu çakma ürünlerle en iyisi görerek almak benzinliklere,oto sanayideki yağ satan yerlere ve motorsiklet malzemeleri satan yerlere bakıp fiyat alıp hangisi uygun denk düşerse onu alırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı