50CC Motor önerisi

Arkadaş gidemezsin derken giderken ölürsün demek istiyor, emniyet şeridinden 50 ile giderken yanından tır 90 la geçince savurur atar seni. Bilmeden yorum yapma.

Şahsen babamla beraber blazer XR 50 ile 200km yol yaptım. Dediğiniz gibi savurma durumu olsaydı şu an bu yorumu yazamazdım. Ben bunu deneyimledim. Siz ne yaptınız?

Siz ne yaptınız?
Ailecek 20 yılı aşkın, kendim de 5 yıldır motosiklet direksiyon dersi veriyorum.
Hayatında görmediğin motorları kullandım, bir şey söylüyorsak bir bildiğimiz vardır canım kardeşim.

İstersen bisikletle de şehirler arası gidersin ama mantıklı ve güvenli değil.

Ailecek 20 yılı aşkın, kendim de 5 yıldır motosiklet direksiyon dersi veriyorum.
Hayatında görmediğin motorları kullandım, bir şey söylüyorsak bir bildiğimiz vardır canım kardeşim.

İstersen bisikletle de şehirler arası gidersin ama mantıklı ve güvenli değil.
Anlıyorum. Ama arkadaş direkt olarak gidemezsin demiş yani imkansız gibi. Mantıklı bir şekilde gidebilirsin ama tehlikeli dememiş. Ben onun için yazdım.

Şahsen babamla beraber blazer XR 50 ile 200km yol yaptım. Dediğiniz gibi savurma durumu olsaydı şu an bu yorumu yazamazdım. Ben bunu deneyimledim. Siz ne yaptınız?

10 yılı aşkındır her çeşit motorla onbinlerce km yol yapmışımdır. Neyin ne olduğunu biliyorum. 200 km yol yaparken ne çektiğini de tahmin etmek zor değildir bisikletle gitsen daha iyi olurdu.

10 yılı aşkındır her çeşit motorla onbinlerce km yol yapmışımdır. Neyin ne olduğunu biliyorum. 200 km yol yaparken ne çektiğini de tahmin etmek zor değildir bisikletle gitsen daha iyi olurdu.
Balıkesir-Manisa(140km) arası 50 cc lik (Wing) motorumla gittim Ortalama 68 km hızla 1 ara ile 3 saatte yolu bitirdim demek ki 10 yıldan ziyade yapılan km nin önemi var.

@535780 Arkadaşa gereksiz yükleniyorsunuz, adam açık şekilde yazmış.
arkadaş direkt olarak gidemezsin demiş yani imkansız gibi. Mantıklı bir şekilde gidebilirsin ama tehlikeli dememiş. Ben onun için yazdım.

Son düzenleme:
50 CC'lik motorlar sen şehir değiştiresin diye üretilmemiş, fazla zorlamadan gereksiz ısınmadan kayış koparırsın ondan sonra otobanın ortasında bön gibi kalırsın normal motorlar gibi itemezsin de. Hem kendi sağlığına zararlı hem motora. Zorunda kalırsan gidebilirsen gidersin ama keyfe keder şehir değişikliği 50 CC ile yapılmaz. Bu kadar basit.

Bu arada o kadar uzattığınız 50 cc motorların otoyolda kullanılması yasaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı