50CC Motor önerisi

Mondial ve RKS'den Neos'a geçiş olduğunda fikrimi değiştiririm.

O zaman 50 CC değil RKS mondial yazsaydın .
Sen wing kullanıyorum dedin güzel kardeşim, bana bugün cevap veren arkadaşın da rks belirtmiş.

Neosunu alıp şehir değiştirdiğinde tekrar yaz.

2019 Model Neos 4 sahibiyim

Cbflerin apachelerin şiştiği yolda neo ile rahat rahat 60 ile çıkıyorum.

O zaman neosumla ülke değiştiriyorum ben de geç, konu sahibi 30 bin bütçeli 50 CC yorumu istemiş herkesin durumu iyi değil bende de 2019 mt 25 var

O zaman neosumla ülke değiştiriyorum ben de geç, konu sahibi 30 bin bütçeli 50 CC yorumu istemiş herkesin durumu iyi değil bende de 2019 mt 25 var
Zaten 0 bilgi ile youtube ye birlikte 50 cc ile uzun yol yazsan günde 200-300 km yapan insan dolu zahmetli yasak ama yapılmadığı anlamına gelmiyor. Hava atmak anlamında söylemiyorum.

Activa 100 çalıştığım iş yerinde vardı kadranı devirdi halen çalışıyor ama saç kasa olduğu için çok çürüdü sym al-satı daha kolay olacaktır activa 100 ler zor elden çıkar.

Hava atmak için söylemediğini ben de biliyorum. Ben de onun için söylemedim ama anlamak istemediğiniz konu motor rampasız şehirlerde kısa mesafeler gitmek için tasarlanmış ve o insanlar bunu kayıt altına alıyor çünkü işleri bu, 50 CC motorun gideceği şehir dışı yolu motorun ömrünü bitirir, kayışını zedeler vs. vs. Bir sorun olsa otoban ortasında kalırsın rezilliğin bitmez. Hem tüm bunların dışında yasak.

İlla ben gideceğim diyen arkadaşlara tavsiyem emniyet şeridinden dip gaz vermeden gitmesi, 40 km de bir motoru dinlendirin, yanınızda yedek benzin, lastik şişirme zımbırtısı ve yedek kayış olsun. Bu arada mutlaka bir çekici telefonu da almanız önemle belirtirim.

Konu baya uzamış.
Aslında herkes aynı şey söylemiş .
50cc motor amacı kısa mesafe.

Yamaha Neos iyi denilmiş.
Evet iyi şu soğutmalı ama kim 50 cc ye 80.000 verir 2.el Üstelik!!
95.000 sıfırı asla verilmez!!

Ülkemizde Çinli modeller 50cc ile fabrikadan çıkıp 80-100-110 hatta 125cc yapılıyor ama bu işlem krank kırıyor ilerde mekanik sorunlar çıkarıyor..
100-110-125 cc orjinal motosiklet almak en mantıklısı.

Parasi olan Hintlilerden
Tvs Jupitet
Hero gibi alir.

Parasi az olan Çinli alır.
Arora,Kuba,Rks,mondial gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…