50k monitör dahil sistem önerisi

Kasa olarak bu daha iyi olur GPU desteği biraz daha iyi ve daha ucuz. Diğer parçalar gayet güzel elinize sağlık.
Kasa konusunda takılıyorum hocam sağolun :) Acaba FSP 850W Bronze yerine FSP 750W Gold almak daha mı mantıklı olur acaba siz ne diyorsunuz? 4080 için hangisi yeterli olur bilemedim tam.

Hocam şimdi şöyle hızlı bir şey toplayayım,

Bu şekilde 51, 5K yapıyor. Ekran kartını 4080'e çıkarttım. Biraz aştı bütçeyi. Yani genel olarak bu tarz bir şey toplanabilir. @Phanzox sizce şu parça yerine şu daha iyi olur dediğiniz parça var mı hocam? 4080 için 850W gerekli mi sizce? 7600 için frostflow X240 fazla mı sizce?

Hocam o RAM yerine alttaki RAM olmaz mı sanırsam CL ve MHz değerleri aynı boşuna 600 lira vermeye gerek yok.

Kasa konusunda takılıyorum hocam sağ olun :) acaba FSP 850W Bronze yerine FSP 750W Gold almak daha mı mantıklı olur acaba siz ne diyorsunuz? 4080 için hangisi yeterli olur bilemedim tam.
Hocam stok yok maalesef. Stok olan yerdede 2800.eğer bütçe biraz artarsa ATX3.0 bir PSU alınsa şahane olur.
Hocam o RAM yerine alttaki RAM olmaz mı sanırsam CL ve MHz değerleri aynı boşuna 600 lira vermeye gerek yok.
Bu da olabilir hocam.
RAM'den artan parayla dediğim PSU alınabilir.

Hocam stok yok maalesef. Stok olan yerdede 2800.eğer bütçe biraz artarsa ATX3.0 bir PSU alınsa şahane olur.

Hocam aslında bütçemi 6.5k kadar fazlasıyla aştım. Eğer RAM'den artan para kurtarıyorsa o PSU'yu alayım.

Dediğiniz PSU A850G mi A850GF mi hocam? G olan sanırım değil mi?

Dediğiniz PSU A850G mi A850GF mi hocam? G olan sanırım değil mi?
A850G. GF modelinde bildiğim kadarıyla PCI5.0 ve ATX3.0 değil. Ancak vatan da stoku tükenmiş ve stok olan yerlerde 4K.
@Phanzox hocam şimdi kafama takıldı, o benim attığım 2K monitör 4080 için yeterli oluyor değil mi?
4080 2K'da uzun süre götürür merak etmeyin.

A850G. GF modelinde bildiğim kadarıyla PCI5.0 ve ATX3.0 değil. Ancak vatan da stoku tükenmiş ve stok olan yerlerde 4K.

4080 2K'da uzun süre götürür merak etmeyin.
Hocam son olarak bunlardan hangisi alınmalı? Z ile biten daha yeni model sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı