50Mbps olan hız 12Mbps'ye düştü

Cetrefilanl

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önce 50 Mbps alıyordum şimdi 12 Mbps ve bu düşük. Mbps yüzünden internette ara ara gidiyor. Sağlayıcımla konuştuğumda para teklif ettiler kablo yenilemek için ama ben kablodan olduğunu düşünmüyorum. 1 haftada kablo eskimez. Nedeni nedir, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Servis sağlayıcısınında kablo yenilemek için para istemesi şaşırtıcı, kayıt açtığınız zaman ekip gönderip evinizin dışından itibaren ana hatta giden bütün kabloları yenilemek onların görevi değil miymiş,
Modem kısmındai kablolarda sorun yok değil mi?
Bir de bu bahsettiğiniz değerlere Wi-Fi ile mi bakıyorsunuz kablolu ile mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önce 50 Mbps alıyordum şimdi 12 Mbps ve bu düşük. Mbps yüzünden internette ara ara gidiyor. Sağlayıcımla konuştuğumda para teklif ettiler kablo yenilemek için ama ben kablodan olduğunu düşünmüyorum. 1 haftada kablo eskimez. Nedeni nedir, yardımcı olursanız sevinirim.

Evet doğrusunu yapmışsınız. Bu arada kablo olayından önce kontrol edilmesi gerekiyor. Neye göre hemen kablo fiyatı vermişler onu anlamadım. Onun dışında modem sorunu olabilir. Reset atmak veya fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?

Servis sağlayıcısınında kablo yenilemek için para istemesi şaşırtıcı, kayıt açtığınız zaman ekip gönderip evinizin dışından itibaren ana hatta giden bütün kabloları yenilemek onların görevi değil miymiş,
Modem kısmındai kablolarda sorun yok değil mi?
Bir de bu bahsettiğiniz değerlere Wi-Fi ile mi bakıyorsunuz kablolu ile mi?

Kablolu ile bakıyorum ve TurkNet bu olayın Türk Telekom kaynaklı olmadığını söyledi şaşırdım ama ne yapabilirim bilmiyorum 2 katlı binadayım biraz eski fakat üst komşum bu sorunu yaşamıyor bina ile alakalı olduğunu düşünmüyorum 4 5 kere arıza kaydı açtım ama sağlıklı sonuç yok sağlayıcı değiştirmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı