50TL mouse pad önerisi

Bütçe
50
Hocam alacaksaniz tek renk siyah alin bence göz yormaz diyorsaniz RGB'li alin hoş duruyor.

40x40 Xrades Siyah önerebilirim ama desen zorunluysa 31x28 Porge de kötü değil, ikisini de kullanıyorum.

Yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum ve önermiyorum köşelerden ve alt tarafından padin kayan tarafı sökülmeye başladı.

Eğer 50TL'ye SteelSeries QCK'yı bulabilirseniz alın ama sahte çıkabilir
Bunu öneririm ama bütceyi arttırmanız lazım.

Attığınızı beğendim. Bu linkteki ile arasında pek fark var mıdır?

Attığınız 50 TL'lik Logitech, QcK mousepadler çakmadır arkadaşlar. Bunlar merdiven altı yapılıyor, çakma olduğunu da söylemeden milleti kandırıyorlar. (çoğu satıcıyı diyorum.) Kendi akıllarınca 10 TL'lik mousepad'e QcK logosu basacak ve 50-60 TL'ye satacaklar. Yoksa replika ürün de geç, neden orijinal diyorsun, insanları kandırıyorsun? İşte amacı burada: 10 TL'lik ürünü marka basıp bilinçsiz kullanıcıya 50-60 TL'ye kakalamak. Yoksa replika/çakma olduğunu belirtmemesi için bir sebep yok. Ben burada detaylı bahsettim. Bu bütçede XRades siyah 40x40 alıp geçeceksin, keyfine bakacaksın. Desenli olanlarda 40x40 yok, 70x30 ve 90x40 var bunlarda 20 TL aşıyor bütçeyi.
Orijinal bir QcK serisi mousepad 40x40 boyutunda en az 350-400 TL'den başlar. Çoğu da stokta yok bu arada. Logitech ve Razer zaten son 1.5 senedir ülkede hiç yok gibi. Stokta bulmanız çok ama çok zor. Bulsanız da 1-2 modelini bulursunuz. Aynı fiyatlar, en az 350-400 40x40 için.
Yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum ve önermiyorum köşelerden ve alt tarafından padin kayan tarafı sökülmeye başladı.
O çakma Logitech mousepad kenarları sökülüyor çünkü dikişsiz ve dandik. Yoksa Logitech serisinde de dikişsiz mousepadler var fakat onların soyulma sorunu yok, çok hor kullanmanız lazım. Aynısı QcK heavy içinde geçerli, dikişsiz ama soyulma sorunu yok ve dünyanın en çok satan ilk 5 mousepadine girer. Peki neden çakma Logitech sökülüyor? Çünkü dandik. Merdiven altı, amatörce üretilen ürünler bunlar. Açın youtube'da, "Mouse pad nasıl yapılır." gibi videolar var. Yoksa mouse pad dandik yaparsın kolay ama zor olan kaliteli yapmak.

Son düzenleme:

Medya Markt'dan almıştım sence sahte olma ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…