50TL'ye Minecraft Premium alınır mı?

Alınır ama ucuza alacağınız her hesabın çalıntı olma riski var.

Başta böyleyse bir de sonra ne olur sen düşün.

E-postasını üstünüze alamadığınız hiç bir hesaba para vermeyin. Biraz paraya kıyıp hiç yoktan indirim bekleyin hangi oyun olursa olsun. Zamanında Far Cry 5 ve GTA V almıştım bu tarz bi siteden. Her seferinde mesaj atıp yeni hesap almaktan bıktığım için en sonunda para verip almıştım. 50 TL'nizi hiç etmeyin bence.

Çoğunlukla bende videolardan gördüm o şekilde alabiliyoruz diye ama bilemedim sorim dedim.

Email falan değişiyor diye sormuştum genede gitme ihtimali var mı?

Gider çünkü maili değiştirdiğin anda eski maile mesaj gidiyor mailiniz değişti bunu siz mi yaptınız gibisinden yani geri alabilir sahibi.

email
şifre fln değişiyor zaten
Gider çünkü maili değiştirdiğin anda eski maile mesaj gidiyor mailiniz değişti bunu siz mi yaptınız gibisinden yani geri alabilir sahibi.
çoğunlukla olumlu yorumlar fln ama

Almıştım sıkıntısız kullanıyorum.

O E-posta değişme olayı öyle bir değişim değil maalesef. Yukarıda dedikleri gibi değişmiş gözüküyor fakat eski sahibinde ''Siz mi yaptınız?'' tarzı bi posta duruyor. Sahibi gördüğünde değiştirebiliyor. Hesap çalınınca yenisini çoğu veriyor çünkü ellerinde bir sürü çalıntı hesap oluyor. İnsanlarda iyi bir işmiş gibi sürekli hesap ellerine geçince olumlu yorum atıyor.

maile erişim var diyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…