1 TL'ye almıştım. 1 Hafta güzelce oynamıştım, pişman mıyım ? Hayır hem de çok memnunum (Plati)
1 TL'ye almıştım. 1 Hafta güzelce oynamıştım, pişman mıyım ? Hayır hem de çok memnunum (Plati)
email erişimli ve 50tl veya altımı?Ben eskiden oynuyordum mojangdan alınma Premium hesabım var istersen satarım.
Email erişimsiz 5 tl üzerinde bulursan sakın alma.email erişimli ve 50tl veya altımı?![]()
zaten email erişimli alıcam riske atmimEmail erişimsiz 5 tl üzerinde bulursan sakın alma.
Email erişimli ve 50TL veya altı mı?.
60 TL'ye veririm orijinal mojangdan alındı epostası falan hepsi benim üstüme. Güvenlik duvarı falanda vardı.
bundada hesabın herşeyi değişyor hesabın e postasına erişimde varİsterse hesabın her bilgisi değiştirilebilir olsun, hesabı ilk açan kullanıcının elinde halen e-mail ile gelen fatura duruyor ise fatura numarası ile desteğe başvurup hesabını kurtarabilir. Burada iki ihtimal var, birincisi ya hesabı gerçek sahibi geri alacak, ya da çalan şahıs geri alacak.
Поиск в Plati.Market
plati.ru
Yaklaşık 50 TL'ye geliyor. Hesabın her bilgisini değiştirin fakat hesabın geri alınma ihtimalinin olduğunu da unutmayın.
çook para nice bende o kadar money olsa dünyayı satın alırdımKalsın o zaman zamanında çok para vermiştim.
24 Euro eşittirbundada hesabın herşeyi değişyor hesabın e postasına erişimde var
çook para nice bende o kadar money olsa dünyayı satın alırdım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.