50TL'ye Minecraft Premium alınır mı?

İsterse hesabın her bilgisi değiştirilebilir olsun, hesabı ilk açan kullanıcının elinde halen e-mail ile gelen fatura duruyor ise fatura numarası ile desteğe başvurup hesabını kurtarabilir. Burada iki ihtimal var, birincisi ya hesabı gerçek sahibi geri alacak, ya da çalan şahıs geri alacak.

Yaklaşık 50 TL'ye geliyor. Hesabın her bilgisini değiştirin fakat hesabın geri alınma ihtimalinin olduğunu da unutmayın.

İsterse hesabın her bilgisi değiştirilebilir olsun, hesabı ilk açan kullanıcının elinde halen e-mail ile gelen fatura duruyor ise fatura numarası ile desteğe başvurup hesabını kurtarabilir. Burada iki ihtimal var, birincisi ya hesabı gerçek sahibi geri alacak, ya da çalan şahıs geri alacak.

Yaklaşık 50 TL'ye geliyor. Hesabın her bilgisini değiştirin fakat hesabın geri alınma ihtimalinin olduğunu da unutmayın.
bundada hesabın herşeyi değişyor hesabın e postasına erişimde var
Kalsın o zaman zamanında çok para vermiştim.
çook para nice bende o kadar money olsa dünyayı satın alırdım :(
bundada hesabın herşeyi değişyor hesabın e postasına erişimde var

çook para nice bende o kadar money olsa dünyayı satın alırdım :(
24 Euro eşittir
181,66

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı