51. Bölge (Area 51)

Haklısın. Onları unuttum. Yani Dünya 'da belirli yaşam formlarından başka da yaşam formu olması gerek. Bu benim şahsi görüşüm.

"Olması gerek" derken? Evrenin bigbangden sonra şimdiki konumuna gelmesi, gelirken bir gezegenin yıldıza yeterince yakın yerde olması, canlılığın olması için gök taşlarıyla o gezegene milyarlarca ton suyun gelmesi, ve bir çok metalin yine göktaşıyla gelmesi, o gezegenin bir çok çarpışmadan sağ kalıp yörüngesine 1 santimlik hata yapmadan oturup canlılığın başlaması, ve bizim bu gezegene o kadar çok harfin şeklin yapılabilmesine rağmen bizim ona dünya dememiz(diğer diller içinde geçerli)? Oturup bunun olasılığını hesaplarsak paranın dik gelme olasılığından bile daha küçüktür. Demem o ki "bence" bu evrende canlılık olarak değil ama "dünya" olarak tekiz. Şimdi yorum yazılıcaktır "evren çok büyük kimse bilemez" diye ama şunu unutmayın hidrojen yakıtı azalıyor ve evrende gün geçtikçe büyüyor aynı olasılık daha da düşüyor. Ayrıca unutmayın uzaylı diye birşey vardır, bunu ispatlamak çok kolay; Aynaya bakın, çevrenize bakın. :D Kısacası bence bizden başka iletişim kurulabilecek herhangi bir yaşam formu bulunamayacak.

Konu sorun teşkil etmiyor şuana kadar Google veya başka yerden uyarı almadıkça :) Ancak son konuşmalarda geçen uzaylı var mı konusu ayrı konuda tartışılması gerekir ve pek sonuç çıkmayacaktır. Ancak bana ne kadar inanırsınız bilmem ancak benim şuana kadar gözlemlerimde uzaylı, yani dünyadan olmayan canlılar olduğunu görsel olarak görmüştüm çoğu kaynakta.

Zaten Türk insanının büyük kesiminin inancı olan İslam ve kitabı Kur'an-ı kerim de de bunun bazı delilleri mevcuttur. Yakında bilim ile de bunlar medyada duyurulmaya başlanacaktır. Ancak yine her gördüğüne inanmayan millet olup araştırma konusunu da ele almayan toplum olduğumuzdan çıkacak belgelere de inanmayacaktır Türk halkı :)

1997'de olan bir ses kaydında. Eski bir 51.bölge çalışanı Art Talk Show'u arıyor. Uzaylıların kesin olduğunu ve insan kılığına girerek askeri birliğe sızdıklarını söylüyor. Uzaylılar sanıldığı gibi varlıklar değil diyor. Dünya'nın fazla nüfuslu yerlerini yok edip Dünya'yı kontrol etmek istiyorlar diyor. Tüylerim diken diken olmuştu. Sonra telefon bağlantısı kesiliyor. Tabi bunların gerçekliğine dair bir kanıt yok. Ama insan yine de korkuyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı