51 TL'ye Crysis Trilogy alınır mı?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Yaz indirimi için son bütçem 50 TL civarı. Aklımda Crysis Remastered Trilogy almak var ama ilk oyun dışında 2. ve 3. oyuna kötü diyenler çok var ve ayrıca fpste 60 zor alıyorum gibi, o yüzden kararsız kaldım. Sizce 51 TL'ye alınır mı? Varsa bu fiyat civarında önerilerinizi bekliyorum.

Alınır, oyuna kötü diyenlere de bakma. Üçüncü oyunu çok kısa sürdüğünden dolayı pek sevilmiyor da bu kötü olduğunun anlamına gelmiyor. Serinin üç oyunu toplamda 20-30 saat civarında sürmekte ve oldukça akıcı bir hikayesi var. Çıktığı seneyi düşünecek olursak gerçekten efsaneydi ve hatta o zamanlarda bu bilgisayar Crysis 3'ü kaldırır mı şeklinde sorular soruluyordu. Oyunları çıktığı seneye göre değerlendirmek lazım ve aradan o kadar süre geçmesine rağmen hâlâ güncelliğini koruyabilen taş gibi seridir. Oyunda Türkçe dublaj da var, daha ne olsun? :) Oynayın ve oynattırın.

Yaz indirimi için son bütçem 50 TL civarı. Aklımda Crysis Remastered Trilogy almak var ama ilk oyun dışında 2. ve 3. oyuna kötü diyenler çok var ve ayrıca fpste 60 zor alıyorum gibi, o yüzden kararsız kaldım. Sizce 51 TL'ye alınır mı? Varsa bu fiyat civarında önerilerinizi bekliyorum.
Oynanır, bana göre 1 ve 3. oyun güzel. 2. Oyun seviyenin biraz altında gelebilir. 50 TL için çok iyi bir üçleme.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı