Muhteşem bir sistem, hiçbir şeyden kısılmamış. Güle güle kullanmanız dileğim ile.
Sizden birkaç ricam olacak.
1- Ekran kartının yaklaşık 3-4 fotoğrafını yakından çekilmiş halde eklerseniz sevinirim. Gözümüz bayram etsin
2- Montajdan sonraki halini de görmek isteriz
Ekran kartı ve monitörü yarın teslim alacağım burada ki şubesinde yoktu başka şubesinden getirecekler . Yarın teslim aldıktan sonra resimleri çeker koyarım ayrıca montajdan sonraki halini de paylaşırım sizlerle seve seve .
Bir arkadaşım WD hddden sıkıntı çektiğini söyledi eleman kendisi koydu hddyi ben seçmedim önemsiz diye karışmadım hem uygun diye . Kullananlar bir yorumda bulunabilir mi acaba ?
Bence pek sorun olmaz eski hddlerde neyse de yenilerde pek sorunla karşılaşacağımı sanmıyorum .
Hayırlı olsun. Topladığın sistem çok iyi fakat ben 980 yerine 970 alırdım. 100£'e değiecek performans artışı yok. Küçük bir oc ile o seviyeye getirebilirdin. Böylece istediğin rami almış olurdun ki 8 gb ram bence yeterli olacaktır. Tekrar hayırlı olsun güzel oyunlar.
Hayırlı olsun. Topladığın sistem çok iyi fakat ben 980 yerine 970 alırdım. 100£'e değiecek performans artışı yok. Küçük bir oc ile o seviyeye getirebilirdin. Böylece istediğin rami almış olurdun ki 8 gb ram bence yeterli olacaktır. Tekrar hayırlı olsun güzel oyunlar.
Ben de 3 hafta önce kıytırık bir bilgisayarcının yüzünden msi z97 gaming 5 anakartı yakayım. Bugün gelecekti gelmedi haftaya artık. Bu gidişle 1 ay daha bekleyeceğim. 10 aralıkta gelen parçalar bir çalıştı anakartın yüzünden bir daha çalışmadı. Tamir de edilmedi anakart. Şansımızı burda deneyeceğim hayırlısı diyelim.
Ben de 3 hafta önce kıytırık bir bilgisayarcının yüzünden msi z97 gaming 5 anakartı yakayım bugün gelecekti gelmedi haftaya artık bu gidişle 1 ay daha bekleyeceğim 10 aralıkta gelen parçalar bir çalıştı anakartın yüzünden bir daha çalışmadı tamir de edilmedi anakart şansımızı burda deneyeceğim hayırlısı diyelim.
Durum sıkıntılı gözüküyor umarım en az sorunla halledersin . Beklemek çok kötü bir şey monitör ve ekran kartını yarın alacağım onu bile beklemek istemiyorum o derece