5100 TL'ye alınan Z97 Gaming 5 sistem

Muhteşem bir sistem, hiçbir şeyden kısılmamış. Güle güle kullanmanız dileğim ile.

Sizden birkaç ricam olacak.
1- Ekran kartının yaklaşık 3-4 fotoğrafını yakından çekilmiş halde eklerseniz sevinirim. Gözümüz bayram etsin :)
2- Montajdan sonraki halini de görmek isteriz :)

Teşekkür ederim :)

Ekran kartı ve monitörü yarın teslim alacağım burada ki şubesinde yoktu başka şubesinden getirecekler . Yarın teslim aldıktan sonra resimleri çeker koyarım ayrıca montajdan sonraki halini de paylaşırım sizlerle seve seve .

Bir arkadaşım WD hddden sıkıntı çektiğini söyledi eleman kendisi koydu hddyi ben seçmedim önemsiz diye karışmadım hem uygun diye . Kullananlar bir yorumda bulunabilir mi acaba ?

Bence pek sorun olmaz eski hddlerde neyse de yenilerde pek sorunla karşılaşacağımı sanmıyorum .

Hayırlı olsun. Topladığın sistem çok iyi fakat ben 980 yerine 970 alırdım. 100£'e değiecek performans artışı yok. Küçük bir oc ile o seviyeye getirebilirdin. Böylece istediğin rami almış olurdun ki 8 gb ram bence yeterli olacaktır. Tekrar hayırlı olsun güzel oyunlar.

Hayırlı olsun. Topladığın sistem çok iyi fakat ben 980 yerine 970 alırdım. 100£'e değiecek performans artışı yok. Küçük bir oc ile o seviyeye getirebilirdin. Böylece istediğin rami almış olurdun ki 8 gb ram bence yeterli olacaktır. Tekrar hayırlı olsun güzel oyunlar.

Ben de 970 aldım zaten dostum :) Teşekkür ederim. @yavinas Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 3 hafta önce kıytırık bir bilgisayarcının yüzünden msi z97 gaming 5 anakartı yakayım. Bugün gelecekti gelmedi haftaya artık. Bu gidişle 1 ay daha bekleyeceğim. 10 aralıkta gelen parçalar bir çalıştı anakartın yüzünden bir daha çalışmadı. Tamir de edilmedi anakart. Şansımızı burda deneyeceğim hayırlısı diyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 3 hafta önce kıytırık bir bilgisayarcının yüzünden msi z97 gaming 5 anakartı yakayım bugün gelecekti gelmedi haftaya artık bu gidişle 1 ay daha bekleyeceğim 10 aralıkta gelen parçalar bir çalıştı anakartın yüzünden bir daha çalışmadı tamir de edilmedi anakart şansımızı burda deneyeceğim hayırlısı diyelim.

Durum sıkıntılı gözüküyor umarım en az sorunla halledersin . Beklemek çok kötü bir şey monitör ve ekran kartını yarın alacağım onu bile beklemek istemiyorum o derece :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı