5100 TL'ye alınan Z97 Gaming 5 sistem

27" alınmalı zaten, 23.6" nedir yahu bu sisteme? Aslında hakkını 144Hz monitörler veriyor fakat fiyatlar işte..

V300 yakışmamış. Monitor 27 " alıp aşırıya kaçmışsın. Vn247H ve ya 2461Fvvh yeterdi.
Monitör konusunda tecrübesizce hareket ettim 24'' alabilirdim fakat içimden öyle geldi büyük olsun istedim . Yıllarca hep ufak monitörlerde takıldım onun getirisi heralde

27" alınmalı zaten, 23.6" nedir yahu bu sisteme? Aslında hakkını 144Hz monitörler veriyor fakat fiyatlar işte..
27inch fazla FPS oynuyosan, kafanı oraya-buraya çevirmelisin. Bu da zaman kaybı. Bu sisteme asıl yakışacak şey BenQ XL2411Z ve ya VG248Qe olurdu.

İki modelin de 144Hz destekli olduğunu düşünürsek, fiyatları da maalesef cep yakıyor.

Durum sıkıntılı gözüküyor umarım en az sorunla halledersin . Beklemek çok kötü bir şey monitör ve ekran kartını yarın alacağım onu bile beklemek istemiyorum o derece
Aynen ben de öyle sabırsız olduğum için anakart yandı ya keşke kontrol ettirseydim de öyle açsaydım o zaman sorun olmayacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…