5100 TL'ye alınan Z97 Gaming 5 sistem

Topladığınız sistemin fotoğraflarınıda lütfen paylaşın. Sistemi kendim toplamış gibi heyecanlandım.
Sorma yahu bende sabırsızım çok Bugün akşama kadar uyumayı planlıyordum çünkü ekran kartını ve monitörü akşam alacağım beklememin sebebi o Gece w8.1 indirdim onu flasha atayım bari hazırlık

Bu soğutucu ile işlemciye OC yapsam sıkıntı olur mu ? Şuan için pek gerekli olduğunu düşünmüyorum ama ilerde yapmayı düşünürsem diye soruyorum .

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyper 212 EVO son derece güzel bir işlemci soğutucusu... Hatta bana göre; Coolarmaster' ın H110 sıvı soğutma modelinden bile daha iyi...
Özellikle şu video da H110 modelinin, sistem stabil çalışırken verdiği ısı değerleri, beni yıktı diyebilirim...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Giriş seviyesi Seidon 120V kullanılmış orda. H110un değerleri gayet güzel. 28cm radiatör şaka değil.

Muhteşem bir sistem olmuş hayırlı olsun. RAM'i 2x4 yapmak biraz daha avantajlı olabilirdi. Ancak gelecek ay alacağınız RAM'i 8 GB alacaksanız tek almanız ileriye dönük bir avantaj sağlar size.

Monitör gelmediği için bu günde yapamıyorum montajı aslında yapabilirim fakat monitörsüz başlamak istemiyorum olmuşken hepsi bir arada olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…