517 TL'ye CS:GO envanter dizme

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Dün item çıkardım ve 600 liraya sattım (dün açtığım konuda düşer dediler şu an 900 liraya çıkacak) ve Steam cüzdanımda şu sn 517 TL 17 kuruş var. Oyun mu alsam envanter mi dizsem tam emin değilim ama yine de envanter dizme önerilerinizi bekliyorum. USP, Deagle, SG, M4A1-S'e skinlerim var.

Dün item çıkardım ve 600 liraya sattım (dün açtığım konuda düşer dediler şu an 900 liraya çıkacak) ve Steam cüzdanımda şu sn 517 TL 17 kuruş var. Oyun mu alsam envanter mi dizsem tam emin değilim ama yine de envanter dizme önerilerinizi bekliyorum. USP, Deagle, SG, M4A1-S'e skinlerim var.
Oyun alın hocam en iyisi oyun

CS:GO piyasası hiç olmadığı kadar yoğun şuan keşke sat diyenleri dinlemeyip bekleseydiniz. Bence oyun almak daha mantıklı.
Herkes anahtarsız kasadan çıktığı için sat daha da düşer dedi ve yarım saatte 100 lira düşmüştü zaten. Bilgisayarım kötü olduğu için oyun alsam bile oynayamam diye düşünüyorum.

Herkes anahtarsız kasadan çıktığı için sat daha da düşer dedi ve yarım saatte 100 lira düşmüştü zaten. Bilgisayarım kötü olduğu için oyun alsam bile oynayamam diye düşünüyorum.
Eğer internetiniz iyiyse Geforce Now gibi BRB(Türk yapımı) gibi Cloud Gaming servisleri vardır.

Eğer internetiniz iyiyse Geforce Now gibi BRB(Türk yapımı) gibi Cloud Gaming servisleri vardır.
Biliyorum hocam Geforce Now'u 2 sene falan kullandım ama gelen zamlar yüzünden iyice soğudum sistemden zaten serverler de kötü. 1 ay da boosteroid kullandım o geforce now dan daha iyiydi ama iki sistem de aylık 200 TL.

Bence oyun almayın hocam CS2 çıkıyor her türlü kar yaparsınız aldığınız skinlerden, ama şuan almanızı önermem major kapsülleri çıktığında çoğu kişi elindeki skinleri satıp kapsül alacak o zaman dizebilirsiniz envanter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı