519 TL'ye ASUS B450M dragon alınır mı?

Kendiniz atmışsınız zaten. Anakart alınacak bir anakart değil zaten çoğu kişi önermiyor.

Daha fazlada uzatmayacağım bilgin kendinde kalsın.
Attığım videoyu izlemeden konuşuyorsun o zaman adam önermiyorum mu diyor 4.2 Ghza kadar OC yapıp stabilliği yakaladığını söylüyor bu anakartla ufak tefek OC yapılabileceğinide anlatıyor üstünde mosfet soğutucu yok diye kartın kullanışsız olmadığını dile getiriyor önermeyenler kartın görünüşüne göre yorumluyor kullanmışlığı yok önermeyenlerin sende onların lafına kanıp kötü diyorsun işte kullanıpta önermiyorum çok kötü bir anakart diyen yok.

Attığım videoyu izlemeden konuşuyorsun o zaman adam önermiyorum mu diyor 4.2 Ghza kadar OC yapıp stabilliği yakaladığını söylüyor bu anakartla ufak tefek OC yapılabileceğinide anlatıyor üstünde mosfet soğutucu yok diye kartın kullanışsız olmadığını dile getiriyor önermeyenler kartın görünüşüne göre yorumluyor kullanmışlığı yok önermeyenlerin sende onların lafına kanıp kötü diyorsun işte kullanıpta önermiyorum çok kötü bir anakart diyen yok.
Ben en kötü B450 serisi anakart dedim en kötü anakart demedim.

Dostum o anakart kötü bir anakart. OC yapmayla iyilik ne alaka? Kullandığı VRM'ler kalitesiz, soğutucusu yok yani neyini tartışıyoruz. Senin mantığınla Şahin araç alalım 200 yapalım otobanda, Golf de 200 yapsın bu Şahin'i Golf'den daha iyi mi yapıyor allah aşkına. Kaldı ki kullandığım ROG Strix B450-F de o kadar iyi değil. VRM'ler OC'siz 2700X'de oyunda 50-55 derece seyrediyor. O soğutmasız anakartın derecelerini düşünemiyorum. Bir de OC yapmışlar. O anakarta değil OC, PBO açık bile kullanılmamalı. Bileşen ömrü iyice azalır.

VRM kalitesine ve soğutmasına göre olan liste:

VRM.png

Kaynak: Reddit

Dostum o anakart kötü bir anakart. OC yapmayla iyilik ne alaka? Kullandığı VRM'ler kalitesiz, soğutucusu yok yani neyini tartışıyoruz. Senin mantığınla Şahin araç alalım 200 yapalım otobanda, Golf de 200 yapsın bu Şahin'i Golf'den daha iyi mi yapıyor allah aşkına. Kaldı ki kullandığım ROG Strix B450-F de o kadar iyi değil. VRM'ler OC'siz 2700X'de oyunda 50-55 derece seyrediyor. O soğutmasız anakartın derecelerini düşünemiyorum. Bir de OC yapmışlar. O anakarta değil OC, PBO açık bile kullanılmamalı. Bileşen ömrü iyice azalır.
Dediğiniz kadar kötü bir anakartı Technopat kullanıp oyun testi yapmaz Ryzen 1600,2600 gibi işlemciler için yeterli bir anakart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu konuya bir açıklık getirir misiniz sisteminizde kullandığınız anakart yerden yere vuruluyor resmen.
@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı