5190 TL APU sistem toplama

Sağdan soldan duyduğu şeyleri birleştirip bu konuyu açtın sanırım.

Herkes öyle diyor başka sistem yazıyorum o paraya daha iyi sistem toplanır toplayın hocam o zaman.

Hocam ama önerim RTX 3000 serisini beklemeniz. O zaman alın alacaksanız. Paranızıda dolar kurundan etkilenmemesi için dolar yapın bekleyin derim ben ama şimdi almak isterseniz iyi bir PC toplayabilirim size.

Hocam ama önerim RTX 3000 serisini beklemeniz. O zaman alın alacaksanız. Paranızıda dolar kurundan etkilenmemesi için dolar yapın bekleyin derim ben ama şimdi almak isterseniz iyi bir PC toplayabilirim size.
Toplarsanız güzel olur ama 8000' i gecmemeye çalışın teşekkürler.
Hocam apu sistem diyorum. Rog strix 2060 düşünüyorum onu ekleyince fiyat o civarı çıkıyor ayrıca 3000 serisinede bakabilirim.
Gülücük atan arkadaş bilgi sahibi olsam yazmazdım bilgi almak için yazdım ve öğrendim komik olan nedir?

Nereden başlayayım bilmiyorum, RTX 2060'ın RTX2070 kadar pahalı olan modelini almak istemene mi üzüleyim?
R5 3600 ile APU sistem yapmaya çalışmana mı? Yoksa ekran kartı bile koymadan 1800 liralık işlemcili sistemi 5200 liraya toplamana mı? Buradaki arkadaşlar sana çok güzel sistemler önermişti oysa ki, en iyi sistemi çıkarmak için uğraşmıştık. Bu, 5000 lira sistem toplama konusunu üçüncü kez açışın falan herhalde. Yine dinlemezsin sen bizi. Önceki konuda da aynısını yazdın. O kadar konuşuyorsanız toplayın diye, üç-beş kişi senin sisteminden çok daha iyi sistemler topladı ama umurunda değil, cevap bile yazmıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…