52 derece GPU ısısı normal mi?

dopeboy

Megapat
Daha fazla  
Bu ısılar boştayken olan ısı dereceleri. Oda sıcaklığı 25.5 derece. Dark N10 kasa kullanıyorum. Ön tarafta 2, üstte 2 ve arkada bir tane egzoz fan bulunuyor. Önden havayı alıyor arkadan ve üstten havayı atıyor kasa. Ekran kartı ısısı normal mi sizce? Fanlara baktığımda ekran kartı fan açıyor tam duruyor tekrardan fan açıyor. Normal midir acaba?

1746306300015.png

ekran kartına bağlı çokta anormal değil

Son düzenleme:
5 saattir 2K full ayarlarda GTA 5 Enhanced oynuyorum Max 53 derereye çıktı GPU sıcaklığı (kasa soğutması çok iyi değil). Seninki boşta bu derecelerde olmamalı.

Bu ısılar boştayken olan ısı dereceleri. Oda sıcaklığı 25.5 derece. Dark N10 kasa kullanıyorum. Ön tarafta 2, üstte 2 ve arkada bir tane egzoz fan bulunuyor. Önden havayı alıyor arkadan ve üstten havayı atıyor kasa. Ekran kartı ısısı normal mi sizce? Fanlara baktığımda ekran kartı fan açıyor tam duruyor tekrardan fan açıyor. Normal midir acaba?

Eki Görüntüle 2483613

@JackCooper @For Frodo arkadas bosta demiş bosta 52 derece normal mi?

Asus GTX 1060 3GB ekran kartı. Üzerinde 2 tane fan var.
Ekran kartı modeli ve markası nedir kaç fan var ona göre değişkenlik gösterir.
Ekran kartın nedir?
Boşta 52 normal mi arkadaşlar? FurMark testi yapar mısın?
5 saattir 2K full ayarlarda GTA 5 Enhanced oynuyorum Max 53 derereye çıktı GPU sıcaklığı (kasa soğutması çok iyi değil). Seninki boşta bu derecelerde olmamalı.
Asus GTX 1060 3GB ekran kartı. Üzerinde 2 tane fan var. Yalnız 2K çözünürlükte kullanıyorum bilgisayarı. Bu etkiler mi bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı