Çözüldü 52 ortalama ile geçilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardaisleek

Decapat
Daha fazla  
Zayıfım 8 ya da 9 10. sınıfım, edebiyat dersinden geçiyorum ve iki dönem ortalamam 52. internetten baktım ama her yer farklı bilgi veriyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Zayıfım 8 ya da 9 10. sınıfım, edebiyat dersinden geçiyorum ve iki dönem ortalamam 52. internetten baktım ama her yer farklı bilgi veriyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yeni yönetmelik 9. sınıflara geçerli sizde eski sistem geçerli. Geçersiniz sınıfı.
Yanlış bilgi
Hocam 9 dersten kalmak buyuk başarıymış internette 4 dersin üstünde kalanlar sınıf tekrarı yapacak yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni yönetmelik 9. sınıflara geçerli sizde eski sistem geçerli. Geçersiniz sınıfı.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:

Değişiklik şu an 9. sınıflar için geçerli sadece.

Hocam bu konu bu ay içerisinde kaç kere açıldı geçmiş konulara neden hiç bakmıyorsunuz. Evet geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…