Çözüldü 52 ortalama ile geçilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ardaisleek

Decapat
Daha fazla  
Zayıfım 8 ya da 9 10. sınıfım, edebiyat dersinden geçiyorum ve iki dönem ortalamam 52. internetten baktım ama her yer farklı bilgi veriyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Zayıfım 8 ya da 9 10. sınıfım, edebiyat dersinden geçiyorum ve iki dönem ortalamam 52. internetten baktım ama her yer farklı bilgi veriyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yeni yönetmelik 9. sınıflara geçerli sizde eski sistem geçerli. Geçersiniz sınıfı.
Yıl sonu başarı puanın 50'nin üzerinde olduğu için sınıfı geçiyorsun. Yıl sonu ortalaman 50'nin üzerinde olduğundan kaç dersten kaldığının sınıfta kalma açısından pek bir önemi yok.
Eğer Edebiyat gibi baraj derslerden de kalmadıysan herhangi bir sorumluluk sınavına da girmezsin.

Hocam benim karnede puan ortalaması 77 ağırlıklı puan ortalaması 68 olarak gözüküyor hangisi geçerli?
Ağırlıklı puan ortalaması ne anlamadım ama benim yıl sonu ortalamam 1. ve 2. dönem ortalamasıydı.

Hocam edebiyattan dolayı mı sorumluluğa gireceksiniz? Normalde sorumluluk yok diye biliyorum ama.
Bilmiyorum ama zayıfım 6'nın üzerinde olduğu içindir sanırım.

Ağırlıklı puan ortalaması ne anlamadım ama benim yıl sonu ortalamam 1. ve 2. dönem ortalamasıydı.

Bilmiyorum ama zayıfım 6'nın üzerinde olduğu içindir sanırım.
ortalaman 50 üzeri edebiyattan kaldıysan sorumlu eğer 50 altıysa edebiyattanda kaldısyan sınıfta kalıyorsun diye biliyorum ilkinden eminim ama 2.den emin değilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı