5200 TL %100 klavye önerisi

0ndrylmz

Hectopat
Daha fazla  
ATK RS 6 Air kullanıyorum. Yerine %100 klavye istiyorum. Ama aynı bu klavye gibi özellikleri olsun. Daha iyisi de olabilir. Bütçe 5200.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer manyetik istiyorsanız bir tık zor hocam.
Bütçeniz de manyetik olarak tek bunu bulabildim. Eğer manyetik olması zorunlu değilse bunu alın derim.

Bütçeniz de manyetik olarak tek bunu bulabildim. Eğer manyetik olması zorunlu değilse bunu alın derim.
Epomaker alüminyum mü?

Hocam Wraith sitesinden alacağım oradan varsa bildiğiniz güzel ve benim klavyemden iyi söyler misiniz?

Hocam Wraith sitesinden alacağım oradan varsa bildiğiniz güzel ve benim klavyemden iyi söyler misiniz?
Hocam dediğim gibi manyetik yok mekanik olsun derseniz attığım Epomaker alın. İlla Wraith osun diyorsanız bunu alın.

Hocam dediğim gibi manyetik yok mekanik olsun derseniz attığım Epomaker alın. İlla Wraith osun diyorsanız bunu alın.

Güncel klavyemden daha mı iyi bu?

Ne açıdan baktığınıza bağlı.

Bu nasıl?
Genel olarak Valorant oynayacağım. O yüzden şu anki klavyem müthiş tuşa basar basmaz algılıyor hızlı peek hızlı oyun her şeyiyle tam takım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı