Epomaker alüminyum mü?Eğer manyetik istiyorsanız bir tık zor hocam.
Bütçeniz de manyetik olarak tek bunu bulabildim. Eğer manyetik olması zorunlu değilse bunu alın derim.![]()
Darmoshark K7 Max Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Evet.Epomaker alüminyum mü?
Eğer manyetik istiyorsanız bir tık zor hocam.
Bütçeniz de manyetik olarak tek bunu bulabildim. Eğer manyetik olması zorunlu değilse bunu alın derim.![]()
Darmoshark K7 Max Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Hocam dediğim gibi manyetik yok mekanik olsun derseniz attığım Epomaker alın. İlla Wraith osun diyorsanız bunu alın.Hocam Wraith sitesinden alacağım oradan varsa bildiğiniz güzel ve benim klavyemden iyi söyler misiniz?
Hocam dediğim gibi manyetik yok mekanik olsun derseniz attığım Epomaker alın. İlla Wraith osun diyorsanız bunu alın.
![]()
YUNZII IF99 Mekanik Klavye
Ne açıdan baktığınıza bağlı.Güncel klavyemden daha mı iyi bu?
Ne açıdan baktığınıza bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.