i5 6600K önümüzdeki 4 yıl boyunca yeterli gelecektir diye düşünüyorum, bu yüzden masraf yapmanıza gerek yok i7 6700K alarak. Ayrıca işlemcinizin zorlandığını düşündüğünüzde OC yapabilirsiniz, böylece daha da uzun kullanırsınız. RAM'i de 2400 veya 2666MHz alın. Tekrar söylüyorum, uzun götürsün diye masraf yapmanıza gerek yok. Zaten oyunlarda veya günlük kullanımda siz o farkı anlayamayacaksınız. GTX 1070 zaten önümüzdeki 3-4 yıl boyunca sizi Ultra ya da Very High ayarlarda götürecektir. Zaten RX 480 CF yaptığınızda, oyunlarda CF desteklememe sıkıntısı olabilir. Onun dışında sistem güzel. Ha illa diyorsanız ki ben i7 alacağım, 3200MHz RAM alacağım, seçim sizin. Ben sadece fazla gereksiz masraf yapmamanızı istiyorum 
 Ben de imzamdaki sistemi topladım, bir de ekran kartı aldığımda zaten Üniversiteye 2'ye kadar değişmeyeceğim 
 Yeterli de gelecektir diye düşünüyorum 
Ha son olarak, kasa ve anakartın ATX olup olmadığını nasıl anladığımı sormuşsunuz. Şöyle cevap vereyim. Kasanızda MicroATX yazıyordu; yani orta boyutlu kasa demek. Fakat anakartınız ise ATX. Bu da büyük boyut anlamına geliyor.  Kasanın veya anakartın üreticisinin sitesinde bulabilirsiniz bu bilgileri