Dün yani çarşamba günü arkadaşımla çok dolaştık. Vatan Bilgisayar, Teknosa vs. ama açık yer bulamadık. Teknobiyotik'ten sipariş verecektik ama onlarda en erken pazartesi kargoya verebiliriz dediler bizde iptal ettik. Şu an 4 gün zamanımız var. Sistemi arkadaşım için toplayacağım. Limiti sadece kasa için 5300 civarı. Sistemde 16 GB RAM mutlaka olmalı ve oyunlarda Ultra grafikte minimum 60-70 FPS verse bizim için yeterli. Bu işlerden anlayan, kurduğu sistemde darboğaz olmayacağına emin olan kullanıcılar bana yardımcı olabilir mi?
Kasanın soğutma sistemi de iyi olmalı yani önce 3 arkada 1 çıkışlı olursa gayet yeterli sanırım. Arkadaşıma ben hallederim dedim lütfen okuyup geçmeyin bilinçli kullanıcılar yardım ederse çok sevinirim. Pazartesi almak istiyoruz yani Vatan Bilgisayar'dan toplarsanız çok daha iyi olacaktır. Daha iyi bir alternatifiniz var ise o siteden de öneri verebilirsin siparişte verebiliriz son olasılık ile.
Bu 3'ünden birisi sanırım iyi. 8GB Ram ekledik mi tamamdır. Hangisi olabilir mesela?
AMD R5 2600-GIGABYTE GTX1650 SUPER WF2-B450M S2H-WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 2600-ASUS RX580-O8G-PRIME B450M-K WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 9400F-ASUS DUAL-RX580-O8G-TUF H310M-PLUS GAMING-WD 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da