GokberkNtekin
Hectopat
Hocam rx580 yerine 1660 super almanızı tavsiye ederim.
Dün yani çarşamba günü arkadaşımla çok dolaştık. Vatan Bilgisayar, Teknosa vs. ama açık yer bulamadık. Teknobiyotik'ten sipariş verecektik ama onlarda en erken pazartesi kargoya verebiliriz dediler bizde iptal ettik. Şu an 4 gün zamanımız var. Sistemi arkadaşım için toplayacağım. Limiti sadece kasa için 5300 civarı. Sistemde 16 GB RAM mutlaka olmalı ve oyunlarda Ultra grafikte minimum 60-70 FPS verse bizim için yeterli. Bu işlerden anlayan, kurduğu sistemde darboğaz olmayacağına emin olan kullanıcılar bana yardımcı olabilir mi?
Kasanın soğutma sistemi de iyi olmalı yani önce 3 arkada 1 çıkışlı olursa gayet yeterli sanırım. Arkadaşıma ben hallederim dedim lütfen okuyup geçmeyin bilinçli kullanıcılar yardım ederse çok sevinirim. Pazartesi almak istiyoruz yani Vatan Bilgisayar'dan toplarsanız çok daha iyi olacaktır. Daha iyi bir alternatifiniz var ise o siteden de öneri verebilirsin siparişte verebiliriz son olasılık ile.
Bu 3'ünden birisi sanırım iyi. 8GB Ram ekledik mi tamamdır. Hangisi olabilir mesela?
AMD R5 2600-GIGABYTE GTX1650 SUPER WF2-B450M S2H-WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 2600-GIGABYTE GTX1650 SUPER WF2-B450M S2H-WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AMD 2600-ASUS RX580-O8G-PRIME B450M-K WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 2600-ASUS RX580-O8G-PRIME B450M-K WD 1TB DİSK-CRUCIAL 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
INTEL 9400F-ASUS DUAL-RX580-O8G-TUF H310M-PLUS GAMING-WD 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 9400F-ASUS DUAL-RX580-O8G-TUF H310M-PLUS GAMING-WD 1TB-KINGSTON 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dostum son mesajıma bakar mısın bir sistem topladım ve sipariş verdim. Sence de güzel değil mi?Parça parça sipariş etme imkanı yok mu? Hazır sistem olmak zorunda mı?
TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING ITOPYA'da.www.itopya.com
Ekran kartını 1660 SUPER Gigabyte yap, kasayı Corsair Spec-05 yap. 5.250 TL tutuyor.
depolama 480 gb mı ?Arkadaşlar bu sistemi sipariş verdim. Umarım beni yani arkadaşımı pişman etmesin. Güzel hazırlamış miyiz?
Dostum son mesajıma bakar mısın bir sistem topladım ve sipariş verdim. Sence de güzel değil mi?
SSD 480GB. HARD DİSK 1TB.depolama 480 gb mı ?
Görmemişim hdd yiSSD 480GB. HARD DİSK 1TB.
Sistem konusunda ne düşünüyorsunuz pekiGörmemişim hdd yihayırlı olsun şimdiden
Ben kıskandım bileSistem konusunda ne düşünüyorsunuz peki![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.