5200 TL Sistem Önerisi

NAGAS Güç kaynaklarını tavsiye etmiyoruz. İçlerinde kullanılan bileşenlerin kalitesi belli değil. Orta düzey bir sistem, bu güç kaynağına emanet edilmez. Aynı Bütçede daha iyi ürünler bulunuyor. FSP Hydro alınacak durumda, Kalitesiz Çin ürünleri almak saçma olur. GamePower kasa yerine Aerocool 300 alınabilir.

NAGAS Güç kaynaklarını tavsiye etmiyoruz. İçlerinde kullanılan bileşenlerin kalitesi belli değil. Orta düzey bir sistem, bu güç kaynağına emanet edilmez. Aynı Bütçede daha iyi ürünler bulunuyor. FSP Hydro alınacak durumda, Kalitesiz Çin ürünleri almak saçma olur. GamePower kasa yerine Aerocool 300 alınabilir.

Sağ alt köşede made in Japan yazısı göremedim ben hiç bir FSP de?..
https://img.conseil-config.com/2016/04/FSP_Hydro_X_450_boite2.jpg

Orta düzey bir sistem kullanıyorum sertifikasız 500w ile neler besliyorum.. gereksiz bir eleştiri olmuş zira yukarıdaki sistem toplamda 120w ekran kartı + 95w işlemci hadi geri kalan her şey için de 200w çekse (ki imkansız geri kalanların 200w çekmesi) yine de yük kapasitesine dahil ulaşamıyor olacak.. Bu 600+ psu ile SLI bile yapılır..

Sağ alt köşede made in Japan yazısı göremedim ben hiç bir FSP de?..

Çoğu Kaliteli Donanim ve Ekipman markası üretim maliyetini düşürmek için çin üzerinde üretim yaparlar.
Mesela Apple ürünleri Çin'de üretiliyor. Ama Apple çin markası değil. Sadece maliyeti azaltmak amacıyla üretim orada yapılıyor.
Sizin önerdiğiniz isimde bir marka bile bulunmuyor. Nagas adını internette araştırırsanız, Hindistan mitolojisi hariç hiçbir şey bulamazsınız. FSP 1993 yılından beri üretim yapan kaliteli bir tayvan markasıdır.
FSP TECHNOLOGY INC.

Orta düzey bir sistem kullanıyorum sertifikasız 500w ile neler besliyorum.. gereksiz bir eleştiri olmuş zira yukarıdaki sistem toplamda 120w ekran kartı + 95w işlemci hadi geri kalan her şey için de 200w çekse (ki imkansız geri kalanların 200w çekmesi) yine de yük kapasitesine dahil ulaşamıyor olacak.. Bu 600+ psu ile SLI bile yapılır.

Sistemi beslemesi olayı çözmüyor. Everest-Frisby-GamePower-Nagas gibi kalitesiz Çin markalarının ürünleri Çin'de tasarlanıp üretilir. Üretim maliyetini azaltmak için en kötü bileşenleri kullanırlar. Bu yüzden uzun süreçte sistem parçaları zarar görür. Üzerine güzel görünen bir marka ismi basılıp satılıyor. Önerdiğiniz ürünün 12V Kanalından verdiği değer bile belli değil. Bu ürünlerde bulunan sertifikalar sahtedir. Hiçbir çin markasında 80 Plus sertifikası bulunmuyor. Son kullanıcıyı kandıran kalitesiz markaları forum genelinde önermiyoruz. Eleştiri yapmıyorum. Yanlış bilgiyi düzeltiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı