O Güç kaynağı çok kalitesiz ve o sisteme emanet edilmez. Ani elektrik kesintisinde patlayacak bir C4 kendisi. Ayrıca Kasa araştırmadım ama cam gibi duruyor havasız. SSD Sorun çıkarmaz ama kalitesiz bir marka ve tavsiye etmem. Onun yerine bunu alın. Elraenn Parva - inventus İşlemciyi Ryzen 5 3600 ekran kartı RX 580 ve RAM'i 16 GB yapın.
O güç kaynağı çok kalitesiz ve o sisteme emanet edilmez. Ani elektrik kesintisinde patlayacak bir C4 kendisi. Ayrıca kasa araştırmadım ama cam gibi duruyor havasız. SSD sorun çıkarmaz ama kalitesiz bir marka ve tavsiye etmem. Onun yerine bunu alın. Elraenn Parva - inventus işlemciyi Ryzen 5 3600 ekran kartı RX 580 ve RAM'i 16 GB yapın.
O Güç kaynağı çok kalitesiz ve o sisteme emanet edilmez. Ani elektrik kesintisinde patlayacak bir C4 kendisi. Ayrıca Kasa araştırmadım ama cam gibi duruyor havasız. SSD Sorun çıkarmaz ama kalitesiz bir marka ve tavsiye etmem. Onun yerine bunu alın. Elraenn Parva - inventus İşlemciyi Ryzen 5 3600 ekran kartı RX 580 ve RAM'i 16 GB yapın.
Aslında başından beri parva almayı düşünüyordum fakat parva hakkında performansına göre çok pahalı olduğu söyleniyordu. Bende farklı seçeneklere yöneldim. Karşıma incehesap.com da bu sistem çıktı. Parva ilk çıktığında Hypnotic f/p anlamında daha öndeydi (bazı bileşenler hariç) daha sonra gelen zamlardan sonra f/p olmaktan çıktı. Parva ise o günden bugüne zam almadı ve bileşenlerinin kaliteli olması onu bu konuda çok daha iyi hale getirdiğini düşünüyorum.
15-20 FPS Fark var ve sürücü sorunu yok. O Yüzden 1650 Super daha iyi bir model lakin TUF serisi soğutma sorunlu olduğu söylendiği için önermedim yoksa TUF 1650 Super modeli ile de alabilirsiniz. Özelleştirme ile R5 3600 yaptığınız zaman 2 kat daha iyi bir sistem oluyor.
Cep telefonu, televizyon, parfüm, bebek bezi, süpermarket ve binlerce kategorideki milyonlarca ürünü en ucuz fiyata bulun, gerçek indirim ve avantajları Akakçe ile yakalayın!
Darkflash Pollux Mesh Mid Tower Kasa Psu Yok arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Apacer Panther EK.08G2Z.GJF 8 GB DDR4 3000 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
İnno3d Gtx 1660 Super Twin X2 6gb 192bit Gddr6 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
15-20 FPS Fark var ve sürücü sorunu yok. O Yüzden 1650 Super daha iyi bir model lakin TUF serisi soğutma sorunlu olduğu söylendiği için önermedim yoksa TUF 1650 Super modeli ile de alabilirsiniz. Özelleştirme ile R5 3600 yaptığınız zaman 2 kat daha iyi bir sistem oluyor.
Bu sistemi alış amacım oyun oynamak değil. Tabikide oyun oynayacağım ama blenderdan da 3D modelleme ve kaplama(texture) yapiyorum. Aklımı karıştıran şey
rx580 de VRAM 8gb ve bant genişliği 256 bit
1650s de VRAM 4gb ve bant genişliği 128 bit
Bu durumda rx580 daha avantajlı olmaz mı?
VRAM O Kadar fark etmez. Saf güç olarak 1650S daha iyi. Tabi VRAM için isterseniz RX 580 tercih edebilirsiniz birbirine çok yakın kartlar. Ben sürücü açısından da sorun çıkarmaması için 1650S demiştim.