5200 TL'ye PC toplama

Ben incehesap üzerinden almanı tavsiye ederim söylediğim parçaları sistem toplama sihirbazından birleştirince ücretsiz toplayıp ücretsiz test ediyorlar hem bazı parçalarda totale vurunca 100TL kadar indirim oluyor ve bu güzel bir haber bence incehesap üzerinden al gayet güvenilir bir alışveriş sitesi. Salatalık çıkmaz.

Ben incehesap üzerinden almanı tavsiye ederim söylediğim parçaları sistem toplama sihirbazından birleştirince ücretsiz toplayıp ücretsiz test ediyorlar hem bazı parçalarda totale vurunca 100TL kadar indirim oluyor ve bu güzel bir haber bence incehesap üzerinden al gayet güvenilir bir alışveriş sitesi. Salatalık çıkmaz.
Sinerji de hem parçalar daha ucuz zaten 3 dolar montaj ve test incehesapta aynı sistemi kurdum sinerji daha ucuz

Telefondan topladığım için tam fotoğraf atamadım, mağdur görün. Farklı sitelerden toplansaydı 200TL kadar daha ucuz bir şekilde alabilirdiniz.
Screenshot_20180804-154329.jpeg
Screenshot_20180804-154355.jpeg

Ekran kartını Nanokatalog'dan alırsan 5300 civarına 16GB RAM'li bir sistem çıkar sanırım. Nanokatalog'da ucuz 16GB PC RAM'i göremedim. PC/server uyumlu RAM olarak girdiğimde karşıma çıkan ucuz olanlar başka sitelerde notebook RAM'i olarak geçiyor o yüzden emin olamadım.
indir.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı