KrolKro29
Kilopat
Önemli olan 8GB olması değil, value serisi olması. Vengeance serisinden tercih edin.Ben bir 5 ay sonra zaten rami yükselticem o yüzden 8 gb ram aldım
Önemli olan 8GB olması değil, value serisi olması. Vengeance serisinden tercih edin.Ben bir 5 ay sonra zaten rami yükselticem o yüzden 8 gb ram aldım
Ben bugün alicam da sistemi bugün yapabilirmisin ?Ram ve ekran kartı, fazladan fan almanız. Ayrıca Ryzen işlemci alacaksanız 2. Nesil olanlardan en az Ryzen 5 2400 tercih etmeliydiniz.
Sinerji üzerinden mi alınacak?Ben bugün alicam da sistemi bugün yapabilirmisin ?
EvetSinerji üzerinden mi alınacak?
Ben incehesap üzerinden almanı tavsiye ederim söylediğim parçaları sistem toplama sihirbazından birleştirince ücretsiz toplayıp ücretsiz test ediyorlar hem bazı parçalarda totale vurunca 100TL kadar indirim oluyor ve bu güzel bir haber bence incehesap üzerinden al gayet güvenilir bir alışveriş sitesi. Salatalık çıkmaz.
Sinerji de hem parçalar daha ucuz zaten 3 dolar montaj ve test incehesapta aynı sistemi kurdum sinerji daha ucuzBen incehesap üzerinden almanı tavsiye ederim söylediğim parçaları sistem toplama sihirbazından birleştirince ücretsiz toplayıp ücretsiz test ediyorlar hem bazı parçalarda totale vurunca 100TL kadar indirim oluyor ve bu güzel bir haber bence incehesap üzerinden al gayet güvenilir bir alışveriş sitesi. Salatalık çıkmaz.
Peki hangi siteler onlar ben ucuzu sinerji diye biliyordumTelefondan topladığım için tam fotoğraf atamadım, mağdur görün. Farklı sitelerden toplansaydı 200TL kadar daha ucuz bir şekilde alabilirdiniz.Eki Görüntüle 320649Eki Görüntüle 320650
N11'den HDD'yi 50-60TL daha ucuza alabilirdiniz. Ram ve işlemciler nanokatologda daha ucuz oluyor. Anakartlarda Hepsiburada gibi sitelerde çoğunlukla indirim oluyor.Peki hangi siteler onlar ben ucuzu sinerji diye biliyordum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.