5200 TL'ye PC toplama

Dediğim gibi, sisteme birde Adata Su650 240GB SSD eklenirse bütçeyi biraz aşar ama daha iyi olur diye düşünüyorum.

Arkadaş daha ucuz siteler nedir diye sormuş atarken farketmemiştim sayfayı gördükten biraz daha sonra attım sistemi, eğer böyle dediyse ve bütçeyi aşabiliyorsa bence 16GB'a yükseltmek SSD'den daha mantıklı, tabi kişisel tercih.

Nanokatolog sitesinden alınırsa bütçeyi max 100TL arttırarak 16GB+SSD ile alabiliyor sistemi. Sadece Sinerji sitesinden alıcam deyince bizde ordan topladık

Önceki mesajımda yazmıştım, ben Nanokatalog'da PC uyumlu Sinerji'den ucuz RAM göremedim. 100TL arttırarak benim topladığım sistemde ekstra SSD'ye yer kalmıyordu. Kasa-PSU seçimlerinden olabilir. Ben pek güvenemiyorum kasa ile birlikte gelen PSU'lara. Ha birde RAM hızı sanırım farklı.

Ekstra SSD değil, corsair force le yerine adata su650 240GB alacak, bu kadar.

120'den 240'a geçmek ekstra işte. Neden boyutu yükseltmek varken tekrar başka slotu kullanalım ki üstelik daha pahalıya gelirken, bende aynı şeyi diyorum yani.

120'den 240'a geçmek ekstra işte. Neden boyutu yükseltmek varken tekrar başka slotu kullanalım ki üstelik daha pahalıya gelirken, bende aynı şeyi diyorum yani.
Kardeşim şakamısın? Senin koyduğun SSD yerine benim önerdiğim koyulunca boyut 2 katına çıkacak. Sadece fazladan 100TL daha koyulacak sistemin üzerine.

Ne yazdığımı okuduğuna emin misin arkadaşım? Şaka yapıyosun herhalde?

Bişey sorcam neden msi ekran kartı ya da asus tercih etmiyorsunuz onlar ucuz yani arada bir fark varmı bilmiyorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…