5200MHz CL40 RAM alınır mı?

nihaserme

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, geçen hafta 16 GB RAM'i olan bir hazır sistem satın aldım ve bütçemi gerçekten aşırı zorladığım için çok fazla ekleme yapamadım. Fakat fark ettim ki özellikle arkada uygulama vs. de açıkken bazı oyunlarda 16 GB yetersiz kalıyor dolayısıyla RAM'i yükselteceğim. Aynı RAM'den bir adet daha almak en kolayı ama RAM'in değerleri düşük. Sizce 2x16 6000+MHz CL30-36 RAM alıp elimdekini satmalı mıyım uğraştığıma değer mi?

Elimdeki RAM:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, geçen hafta 16 GB RAM'i olan bir hazır sistem satın aldım ve bütçemi gerçekten aşırı zorladığım için çok fazla ekleme yapamadım. Fakat fark ettim ki özellikle arkada uygulama vs. de açıkken bazı oyunlarda 16 GB yetersiz kalıyor dolayısıyla RAM'i yükselteceğim. Aynı RAM'den bir adet daha almak en kolayı ama RAM'in değerleri düşük. Sizce 2x16 6000+MHz CL30-36 RAM alıp elimdekini satmalı mıyım uğraştığıma değer mi?

Elimdeki RAM:
Alınmaz.

Elindekini sat bu V-color Manta olan modeli al. Ben ilk başta sistem için ram almayı düşünüyorsun sandım. Ramler performansa ciddi fark oluşturuyor DDR5 neslinde.

Alınmaz.

Elindekini sat bu v-color manta olan modeli al. Ben ilk başta sistem için RAM almayı düşünüyorsun sandım. RAM'ler performansa ciddi fark oluşturuyor DDR5 neslinde.

Hocam bu RAM'ler EXPO uyumlu mudur anakartım A620M-K işlemcim R5 7600 uyar mı?

Xmpymiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı