AuronJin65
Hectopat
Windowsu 10 TL'ye N11 den alabilirsin .Kardeşim toplayayım desem daha pahalı olcak ve topladım desem daha windows yüklicem ve bütçemi aşıcak
Windowsu 10 TL'ye N11 den alabilirsin .Kardeşim toplayayım desem daha pahalı olcak ve topladım desem daha windows yüklicem ve bütçemi aşıcak
Nasıl ya ama onu sadece toplanan yerde olmuyomu?Windowsu 10 TL'ye N11 den alabilirsin .
Mesela topladım diyelim n11 den söledim kşme yaptıracağımWindowsu 10 TL'ye N11 den alabilirsin .
O zaman benim için 5400tl ye monitör dahil oyun odaklı toplarmısın n11 den yada vatandan tahmini sistem yani.Windowsu 10 TL'ye N11 den alabilirsin .
Tamamdır peki ya monitör dahil 5400tl ye oyun odaklı toplarmısın?Windows 10 Pro 32/64 Bit Türkçe Orjinal Lisans Bunu alıyorsunuz Windowsu flaşa atıyorsunuz Technopat'ta flaş olayının nasıl yapıldığına dair video var oradan izleyebilirsiniz. Kod kısmına da size gönderdikleri kodu yazıyorsunuz ve orijinal Windows 10 Pro'ya 11TL karşılığında ulaşmış oluyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.