şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #21 ExecutioneR_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... YouTube'den video izleyemiyorum.
ExecutioneR_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... YouTube'den video izleyemiyorum.
3 366490 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 1.291 Çözümler 2 6 Ekim 2020 #22 şayayomi telefon dedi: İlk ve 2. sistemdeki bileşenleri kullandım mesela kasayı Zalman kullandım. Genişletmek için tıkla... Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın. ExecutioneR_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodaki 1650S, sen düz 1650 kullanmışsın, videodaki modelden de daha kötü bir model, neden bunu attın anlamadım.
şayayomi telefon dedi: İlk ve 2. sistemdeki bileşenleri kullandım mesela kasayı Zalman kullandım. Genişletmek için tıkla... Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın. ExecutioneR_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodaki 1650S, sen düz 1650 kullanmışsın, videodaki modelden de daha kötü bir model, neden bunu attın anlamadım.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Ekim 2020 #23 366490 dedi: Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın. Videodaki 1650S, sen düz 1650 kullanmışsın, videodaki modelden de daha kötü bir model, neden bunu attın anlamadım. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 Ventus attım. Videoda da Ventus ile Super Gaming X modeli ile FPS karşılaştırılıyor.
366490 dedi: Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın. Videodaki 1650S, sen düz 1650 kullanmışsın, videodaki modelden de daha kötü bir model, neden bunu attın anlamadım. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 Ventus attım. Videoda da Ventus ile Super Gaming X modeli ile FPS karşılaştırılıyor.
şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #24 366490 dedi: Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler içinde 2 fan olduğunu bilmiyordum öneriniz varsa atarmısınız çok bir bilgim yok kasa fanları ile ilgili.
366490 dedi: Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler içinde 2 fan olduğunu bilmiyordum öneriniz varsa atarmısınız çok bir bilgim yok kasa fanları ile ilgili.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Ekim 2020 #25 366490 dedi: Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın. Videodaki 1650S, sen düz 1650 kullanmışsın, videodaki modelden de daha kötü bir model, neden bunu attın anlamadım. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim ekran kartını.
366490 dedi: Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın. Videodaki 1650S, sen düz 1650 kullanmışsın, videodaki modelden de daha kötü bir model, neden bunu attın anlamadım. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim ekran kartını.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #26 ExecutioneR_ dedi: GTX 1650 Ventus attım. Videoda da Ventus ile Super Gaming X modeli ile FPS karşılaştırılıyor. Genişletmek için tıkla... Videoda düz "1660" ile 1650S Gaming X karşılaştırıyor. Siz düz 1650 atmışsınız. Sizin attığınız model videoda yok.
ExecutioneR_ dedi: GTX 1650 Ventus attım. Videoda da Ventus ile Super Gaming X modeli ile FPS karşılaştırılıyor. Genişletmek için tıkla... Videoda düz "1660" ile 1650S Gaming X karşılaştırıyor. Siz düz 1650 atmışsınız. Sizin attığınız model videoda yok.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Ekim 2020 #27 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Videoda düz "1660" ile 1650S Gaming X karşılaştırıyor. Siz düz 1650 atmışsınız. Sizin attığınız model videoda yok. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Videoda düz "1660" ile 1650S Gaming X karşılaştırıyor. Siz düz 1650 atmışsınız. Sizin attığınız model videoda yok. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #28 ExecutioneR_ dedi: Değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Boss Bilişim dolandırıcı. En iyisi siz Zotac 1650S falan koyun. @baran_basaran'ın attığı.
ExecutioneR_ dedi: Değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Boss Bilişim dolandırıcı. En iyisi siz Zotac 1650S falan koyun. @baran_basaran'ın attığı.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Ekim 2020 #29 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Boss Bilişim dolandırıcı. En iyisi siz Zotac 1650S falan koyun. @baran_basaran'ın attığı. Genişletmek için tıkla... Öyle mi ? Bilmiyordum sağol.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Boss Bilişim dolandırıcı. En iyisi siz Zotac 1650S falan koyun. @baran_basaran'ın attığı. Genişletmek için tıkla... Öyle mi ? Bilmiyordum sağol.
şayayomi telefon Decapat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 371 Çözümler 2 Yer İstanbul Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #30 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Boss bilişim dolandırıcı. En iyisi siz Zotac 1650S falan koyun. @baran_basaran'ın attığı. Genişletmek için tıkla... INNO3D'mi Zotac'mı? ExecutioneR_ dedi: Öyle mi ? Bilmiyordum sağol. Genişletmek için tıkla...
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Boss bilişim dolandırıcı. En iyisi siz Zotac 1650S falan koyun. @baran_basaran'ın attığı. Genişletmek için tıkla... INNO3D'mi Zotac'mı? ExecutioneR_ dedi: Öyle mi ? Bilmiyordum sağol. Genişletmek için tıkla...