şayayomi telefon
Decapat
Daha fazla
İlk ve 2. sistemdeki bileşenleri kullandım mesela kasayı Zalman kullandım.
GTX 1650 Ventus attım. Videoda da Ventus ile Super Gaming X modeli ile FPS karşılaştırılıyor.Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın.
Videodaki 1650S, sen düz 1650 kullanmışsın, videodaki modelden de daha kötü bir model, neden bunu attın anlamadım.
Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın.
Değiştirdim ekran kartını.Zalman olana mutlaka fan ekleyin, 2 tane çıkıyor içinden. 2 tane daha alın.
Videodaki 1650S, sen düz 1650 kullanmışsın, videodaki modelden de daha kötü bir model, neden bunu attın anlamadım.
Videoda düz "1660" ile 1650S Gaming X karşılaştırıyor. Siz düz 1650 atmışsınız. Sizin attığınız model videoda yok.GTX 1650 Ventus attım. Videoda da Ventus ile Super Gaming X modeli ile FPS karşılaştırılıyor.
Değiştirdim.Videoda düz "1660" ile 1650S Gaming X karşılaştırıyor. Siz düz 1650 atmışsınız. Sizin attığınız model videoda yok.
Boss Bilişim dolandırıcı. En iyisi siz Zotac 1650S falan koyun. @baran_basaran'ın attığı.Değiştirdim.
Öyle mi ? Bilmiyordum sağol.Boss Bilişim dolandırıcı. En iyisi siz Zotac 1650S falan koyun. @baran_basaran'ın attığı.
Boss bilişim dolandırıcı. En iyisi siz Zotac 1650S falan koyun. @baran_basaran'ın attığı.
Öyle mi ? Bilmiyordum sağol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.