alperaydin55
Hectopat
Daha fazla
Sadece oyun odaklı olacak bir bilgisayar toplamak istiyorum. Video çekme veya render yapmak için kullanmayı düşünmüyorum. Sistemi şimdilik topladım. Aklıma takılan bir kaç soru var:
1- Anakart olarak bu anakart yerine 100 TL daha ucuz olan b250m Mortar veya b250m Bazooka mı almalıyım? Bu anakartlar arasındaki farklar neler? Hangisini önerirsiniz?
2- Bellek olarak bu Kingston belleklerden daha ucuz olan Corsair Bellekleri
(Corsair DDR4
16GB(2x8GB) Vengeance LPX 2400MHz Ram Bellek (CMK16GX4M2A2400C16R) - Bellek (RAM) - Bilgisayar Bileşenleri) mi almalıyım? Farkları neler?
3- SSD olarak önereceğiniz başka bir marka var mı?
Maksimum sınırım 5250 TL olacak. Eğer başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.
1- Anakart olarak bu anakart yerine 100 TL daha ucuz olan b250m Mortar veya b250m Bazooka mı almalıyım? Bu anakartlar arasındaki farklar neler? Hangisini önerirsiniz?
2- Bellek olarak bu Kingston belleklerden daha ucuz olan Corsair Bellekleri
(Corsair DDR4
16GB(2x8GB) Vengeance LPX 2400MHz Ram Bellek (CMK16GX4M2A2400C16R) - Bellek (RAM) - Bilgisayar Bileşenleri) mi almalıyım? Farkları neler?
3- SSD olarak önereceğiniz başka bir marka var mı?
Maksimum sınırım 5250 TL olacak. Eğer başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim.