Kaan1Reis
Centipat
Merhablar sayın büyüklerim küçüklerim. Ben yarın bir sistem toplayacağım. 5250 TL bütçem var. Kendimce sistem aradım buldum. Sizce uyumlu olmuş mu veya eksik var mı? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Ekran kartına fazla param olmadığı için ucuz idarelik bir kart alacağim ama şu ikisi arasında kaldım.
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
1030'un 2 sene garantisi var ama soğutması iyi gibi gelmedi bana 750'nin 2 fanı var arada kaldım.
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Böyle bir sistem topladım. Ekran kartını 1 2 sene sonra RTX 2060 gibi bir kart alacağım. Rainbow ve Minecraft gibi oyunlar oynamak için alacağım sizce iyi mi ya da sistem de uyumsuzluk var mı? Eğer iyi ise yarın alacağım. İlgıniz için teşekkürler şimdiden.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Performax Inferno Tempered Cam Rgb gamıng Kasa - Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da - 1031646742
Performax Inferno Tempered Cam Rgb gamıng Kasa - Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar donanımları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
OCZ 550W 80+ BRONZE SERTIFIKALI SAPASAĞLAM - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1004085437
OCZ 550W 80+ BRONZE SERTIFIKALI SAPASAĞLAM - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ekran kartına fazla param olmadığı için ucuz idarelik bir kart alacağim ama şu ikisi arasında kaldım.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
1030'un 2 sene garantisi var ama soğutması iyi gibi gelmedi bana 750'nin 2 fanı var arada kaldım.
INTENSO 256GB SIFIR SSD - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 1036186001
INTENSO 256GB SIFIR SSD - Bilgisayar donanımları uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Seagate 1 tb hdd sata harddisk - Harddisk (Dahili) ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 940491830
Seagate 1 tb hdd sata harddisk - Harddisk (Dahili) ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Böyle bir sistem topladım. Ekran kartını 1 2 sene sonra RTX 2060 gibi bir kart alacağım. Rainbow ve Minecraft gibi oyunlar oynamak için alacağım sizce iyi mi ya da sistem de uyumsuzluk var mı? Eğer iyi ise yarın alacağım. İlgıniz için teşekkürler şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör: