5250 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
5250

Kaan1Reis

Centipat
Merhablar sayın büyüklerim küçüklerim. Ben yarın bir sistem toplayacağım. 5250 TL bütçem var. Kendimce sistem aradım buldum. Sizce uyumlu olmuş mu veya eksik var mı? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekran kartına fazla param olmadığı için ucuz idarelik bir kart alacağim ama şu ikisi arasında kaldım.

1030'un 2 sene garantisi var ama soğutması iyi gibi gelmedi bana 750'nin 2 fanı var arada kaldım.

Böyle bir sistem topladım. Ekran kartını 1 2 sene sonra RTX 2060 gibi bir kart alacağım. Rainbow ve Minecraft gibi oyunlar oynamak için alacağım sizce iyi mi ya da sistem de uyumsuzluk var mı? Eğer iyi ise yarın alacağım. İlgıniz için teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 hâlâ güncelleme alan bir kart. Çok ısınan bir kart değil, yani çekincen olmasın bu konuda. Hazır garantisi de varmış zaten. Garantisine bakmak için satan kişiden kartın seri numarasını iste. Karşılaştırma için yutubda oyun testlerini izleyebilirsin.

Alınır FSP kaliteli markadır ancak 750 Ti alacaksanız 550W almanızda fayda var.

Anladım hocam peki ileride RTX kart alacağım zaman değiştirmem gerekmez de mi 550 yeter mi?

Şunu alıcağım o zaman

İşlemci: 2683 TL

Anakart: 597 TL

Ram: 1099 TL

SSD: 250 TL

KASA PSU: 960 TL

TOPLAM : 5589 TL

Bütçe olursa ilerde ssd alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı