5250 TL'ye Sistem Toplama

Arkadaşlar 5000 TL civarında, içersinde 16GB RAM ve küçük de olsa SSD olan bir PC önerir misiniz?
Hazır halde varsa önceliğim ondandır. Ya da toplanmış şekilde gönderen sitelerden önerirseniz sevinirim.
Her oyunu rahat oynatıcak bir sistem arıyorum.

Arkadaşlar 5000 TL civarında, içersinde 16GB RAM ve küçük de olsa SSD olan bir PC önerir misiniz?
Hazır halde varsa önceliğim ondandır. Ya da toplanmış şekilde gönderen sitelerden önerirseniz sevinirim.
Her oyunu rahat oynatıcak bir sistem arıyorum.
Monitör dahil mi

Monitör dahil mi
monitör var

Bu var RAM'i yükseltip 16GB yaparsan ve SSD eklersen 5.100TL civarında oluyor. Eğer farklı sitelerden öner deseydin çok daha güzel ve güçlü sistemler önerirdim sadece montajını kendin yapardın.
İşlemciyi r5 2600 alıp ssd yi sonra alması daha mantıklı

ekran kartını rx590 almam daha mantıklı olmaz mı? Daha iyi performans veriyor sanırsam?
Intel Coffee Lake i5 8400 2.8GHz, RX590 8GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Bu sisteme bakarmısınız lütfen?

240 GB SSD eklicem ve 16GB yapıcam RAM'i
5200 lira oluyor, almalı mıyım?

Son düzenleme:
monitör var

ekran kartını rx590 almam daha mantıklı olmaz mı? Daha iyi performans veriyor sanırsam?
Intel Coffee Lake i5 8400 2.8GHz, RX590 8GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayar - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Bu sisteme bakarmısınız lütfen?

240 GB SSD eklicem ve 16GB yapıcam RAM'i
5200 lira oluyor, almalı mıyım?
İyi bir sistem kardeşim.Eğer çıkara bilirsen HDD 500 GB yaparsın 240 GB SSD alırsın.
Yinede kendin bilirsin ama bence 1TB HDD.

İyi bir sistem kardeşim.Eğer çıkara bilirsen HDD 500 GB yaparsın 240 GB SSD alırsın.
Yinede kendin bilirsin ama bence 1TB HDD.
Malesef adamlar çıkartma gibi bişey yapmamışlar, windowsu SSD'ye kurarım. HDD oyunlar falan dolar. Acaba her oyunu rahatça açarmı bu sistem? Çünkü hep 1050-1080-2080 falan konuşuluyor. Performanslara baktığımda 1060'dan bile iyi FPS verdiğini görüyorum 590'ın sizce doğrumudur?

Malesef adamlar çıkartma gibi bişey yapmamışlar, windowsu SSD'ye kurarım. HDD oyunlar falan dolar. Acaba her oyunu rahatça açarmı bu sistem? Çünkü hep 1050-1080-2080 falan konuşuluyor. Performanslara baktığımda 1060'dan bile iyi FPS verdiğini görüyorum 590'ın sizce doğrumudur?
RX 590 kesinlikle GTX 1060 dan daha iyidir.

Çeşitli sitelerde hazır sistemlere baktım ve en mantıklı hazır sistem Vatan'da gibi geldi şuan ki fiyatlara göre bütçen için.
Ryzen tarafında R5 2600 GTX 1660 Tİ
İntel tarafında 9400F ve 1660Tİ.
RAM takviyesi ilerde bir 8 GB daha yapabilirsin.

Çeşitli sitelerde hazır sistemlere baktım ve en mantıklı hazır sistem Vatan'da gibi geldi şuan ki fiyatlara göre bütçen için.
Ryzen tarafında R5 2600 GTX 1660 Tİ
İntel tarafında 9400F ve 1660Tİ.
RAM takviyesi ilerde bir 8 GB daha yapabilirsin.
SSD 250 GB yetmez böyle bir sisteme.En az 480 GB lazım.Ve de 1x8 single ram almaktansa 2x4 almak daha iyidir.Ryzen için kesinlikle dual channel lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı