53 adet ekran kartı Hogwarts Legacy'de test edildi

Ben bu testte şeyi anlamadım Medium'da 6700 XT 3080'i geçerken, Ultra'da nasıl 3060 Ti'a yenilebiliyor. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna bakarsak 8 GB'lık Nvidia'lar resmen patır patır sı*mış.

Bant genişliğinden dolayı öyle. GDDR6X > GDDR6.

Benim 1650 Ti Low ayarlarda akıcı oynatabilecek mi acaba merak ediyorum. Grafik takıntılı birisi olarak sorun yaşayacağım gibi.

@Barisdkmn ne oldu hocam?

Oynatacağını sanmıyorum. Mobil grafik birimleri normal olanlara göre bayağı kötü performans veriyor. Yani düşük ayarlarda kaç FPS alırsınız bilmem ama yüksekte ortalama 10-12 FPS alırsınız diye düşünüyorum.

Ben bu testte şeyi anlamadım Medium'da 6700 XT 3080'i geçerken, Ultra'da nasıl 3060 Ti'a yenilebiliyor. :D

AMD ve NVIDIA kartlar çeşitli ortamlarda coşmuş ya da batırmışlar birbirlerine karşı. Çok fazla test var videoda. İçerisi ve dışarısı bile fark etmiş.

Bana da 5500 XT 4 GB ile 8 GB arasındaki farkın iki kat olması ilginç geldi. VRAM hariç tamamen aynı kartlar ama fark çok ciddi.

AMD ve NVIDIA kartlar çeşitli ortamlarda coşmuş ya da batırmışlar birbirlerine karşı. Çok fazla test var videoda. İçerisi ve dışarısı bile fark etmiş.

Bana da 5500 XT 4 GB ile 8 GB arasındaki farkın iki kat olması ilginç geldi. VRAM hariç tamamen aynı kartlar ama fark çok ciddi.
Day 1 patch'de beklemek lazım. Ben mesela GDDR6X olduğunu bilmiyordum eğer oysa 3070'e eşit diyenler de sı*mış gibi duruyor. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı