53 net TYT için iyi mi?

Hedefin için henüz düşük bir net fakat gelişir. Tüm derslerdeki netlerin nasıl?

Şöyle Türkçe 27 13.
Sosyal 14 5
Mat 13 7
Fen 8 7

Matematikte konuları hatırlıyorum ama yanlış çözüyorum, Türkçe'ye gelirsek dil bilgisini hiç yapmamışım, paragraf netlerim sağlam tutuyor zaten, Fen'i hiç hatırlamiyorum ama Sosyal'i unutmadim birkac konu disinda.

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfta tyt çalışılması birazcık güçtür. Eğer OBP'ye çok önem veriyorsan, ki vermelisin de, tyt'ye ara tatiller, sömestr ve yaz tatilinde asıl ağırlığı vermen daha doğru olur. Üstte bir arkadaş demiş şimdi 11'e önem ver diye. Çok doğru şu an %90 11. sınıf ile ilgilen ve cidden boş olduğun zamanlarda tavsiyem tyt matematik çalış inan ekmeğini çok yersin 12.sınıfta. Ha bir de bak çok değil sadece cumartesi pazar sabah 40 soru paragraf çözsen öyle bir boostlar ki seni kendin bile şaşırırsın. Biz yapmadık sen yap ve o dereceyi yap.

Hocam artık 100 net de kesmiyor herkes makine olmuş
Min 105 olması lazım AYT'nin yükünü de hafifletmesi için.

İlk 20k için kısmen kesiyor merak etmeyin. AYT büyük fark yaratıyor gerçekten. 1 AYT düz hesapta 3 TYT'ye eş değer bunu hesap ederek çalışmak gerekiyor.

Çocuk 11.sınıfın başında daha hocam kafan mı güzel?

Mesajı okuduğuna emin misiniz? Bence kafası güzel olan sizsiniz. Güncel durumuna değil genel bir yorum yaptım ve AYT'ye ağırlık vermesini, TYT'nin sonradan toplanabilecegini söyledim. Ayrıca size de bir hız ve renk paragraf öneririm bir yerden başlayın okumayı öğrenmeye.

Hocama katılıyorum. Şahsi olarak örnek vermem gerekirse, 11'in ortasında 67 netle başladım ve şu an 100-110 arası giden bir 12.sınıf öğrencisiyim. Yani TYT her halükarda yapılır. 11 de 11 kastım ve girdiğim AYT denemelerinin hiçbirinde 11 kısmından soru kacirmiyorum denebilir ve bu elimi hem TYT hem 12 için rahatlatıyor. 11 de özellikle mat, biyoloji ve fiziğe önem vermek gerçekten değerli. Kimya da bir şekilde toplanıyor ancak biyoloji gibi ileri ezber gerektiren bir ders onca yoğunluğun arasında zor oluyor. Ayrıca konu sahibine çoğu kişiye saçma gelecek bir tavsiye vereyim. Biyoloji derslerini üniversite seviyesindeki fizyoloji derslerinden alırsa, evet müfredat dışı bilgiler çok fazla, olayı mantık olarak kafaya oturmak ciddi anlamda kolaylasıyor. Neyin neden olduğu öğretiliyor ancak bizim müfredatta yalnızca böyle bir şey var ezberleyin deniyor çoğu şeyin isminin Türkçeye çevrilmesi bile başlı başına işi zorlaştırıyor bence. Bu da kendi uyguladığım çoğu kişiye saçma gelen ama beni biyoloji anlamında gerçekten çok üst düzeye çıkaran bir teknik. Kullanırsın kullanmazsin size kalmış. Haricinde sorularınız olursa, sorduğunuzda cevaplayabilirim. İyi akşamlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…