Hedefin için henüz düşük bir net fakat gelişir. Tüm derslerdeki netlerin nasıl?
Hedefin için henüz düşük bir net fakat gelişir. Tüm derslerdeki netlerin nasıl?
Çocuk 11.sınıfın başında daha hocam kafan mı güzel?Ciddi düşük diyebilirim maalesef.
11. sınıfta tyt çalışılması birazcık güçtür. Eğer OBP'ye çok önem veriyorsan, ki vermelisin de, tyt'ye ara tatiller, sömestr ve yaz tatilinde asıl ağırlığı vermen daha doğru olur. Üstte bir arkadaş demiş şimdi 11'e önem ver diye. Çok doğru şu an %90 11. sınıf ile ilgilen ve cidden boş olduğun zamanlarda tavsiyem tyt matematik çalış inan ekmeğini çok yersin 12.sınıfta. Ha bir de bak çok değil sadece cumartesi pazar sabah 40 soru paragraf çözsen öyle bir boostlar ki seni kendin bile şaşırırsın. Biz yapmadık sen yap ve o dereceyi yap.TYT mat ve dil biligisini bitirmeyi hedefliyorum subata kadar şubattan sonra sadece branş denemesi(TYT mat ve TYT Türkçe) devam etmeyi düşünüyorum daha ilk denemem bu böyle diyorsanız daha sıkı tutmaliyım demek ki.
Ha bir de TYT geometri başlamıştım 2 kaynaktan bol soru çözerek ilerliyorum bir tane temel seviye bir de 345'in geometri kitabı var aynı şey TYT mat içinde gecerli daha konu olarak bölme bölünebilmedeyim konu islemeyi biraktim 11 sinav haftasi diye arada 2 3 tes cozuyorum o kadar sinav haftasi bitsin devam edeceğim(3D ve mikroorjinalden soru cozerek(acayip fazla soru var yavasim o yuzden)ilerliyorum)
Günde 2 saatin altına düşmuyorum ders çalısma konusunda matematikte trigoya cok agirlik verdim anlamakta ve pratik gerektiriyor gibi, 3 kaynaktan soru cozuyorum o yavaslatiyor biraz beni bir de 11 fizik zor anlamasi onlari halletsem rahatça TYT basarim diye düşünüyorum.
Hocam artık 100 net de kesmiyor herkes makine olmuş
Min 105 olması lazım AYT'nin yükünü de hafifletmesi için.
Çocuk 11.sınıfın başında daha hocam kafan mı güzel?
11. sınıfta TYT çalışılması birazcık güçtür. Eğer OBP'ye çok önem veriyorsan, ki vermelisin de, TYT'ye ara tatiller, sömestr ve yaz tatilinde asıl ağırlığı vermen daha doğru olur. Üstte bir arkadaş demiş şimdi 11'e önem ver diye. Çok doğru şu an %90 11. sınıf ile ilgilen ve cidden boş olduğun zamanlarda tavsiyem TYT matematik çalış inan ekmeğini çok yersin 12.sınıfta. Ha bir de bak çok değil sadece cumartesi pazar sabah 40 soru paragraf çözsen öyle bir Boost'lar ki seni kendin bile şaşırırsın. Biz yapmadık sen yap ve o dereceyi yap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.