5300 TL 240 Hz monitör önerisi

Umut Kut4y

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bu hafta içerisinde monitörümü yenilemem gerek ve bütçem maksimum 5300 TL. Alacağım monitörün kesinlikle 240Hz olmasını istiyorum. Hem oyun için hem de ufak tefek tasarımlar için kullanmayı düşünüyorum. Aşırı canlı renkler vermesine gerek yok. Oyun ağırlıklı kullanacağım.

Aklımda olan monitör: AOC 24G2ZU 23.8" 0.5ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu hafta içerisinde monitörümü yenilemem gerek ve bütçem maksimum 5300 TL. Alacağım monitörün kesinlikle 240Hz olmasını istiyorum. Hem oyun için hem de ufak tefek tasarımlar için kullanmayı düşünüyorum. Aşırı canlı renkler vermesine gerek yok. Oyun ağırlıklı kullanacağım.

Aklımda olan monitör: AOC 24G2ZU 23.8" 0.5ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü.

ViewSonic Elite XG270 27" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

LG 27GN750 27" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Pek anlamıyorum da bunda HDR da var ve daha büyük ama büyüklük size sıkıntı yaratabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı